Kåret til beste leverandør av printtjenester

Xerox er verdens fremste leverandør av printtjenester. Det stadfestet IDC i en rapport tidligere denne uken. Nå bekreftes det i  en rapport fra analysebyrået Quocirca.

I følge Quocirca utmerker Xerox seg med sin internasjonale kanalstrategi, og sin kompetanse på forretningsprosesser og IT-outsourcing.

-Etter først å være rettet mot større bedrifter, får våre managed print servicetjenester (MPS) stadig sterkere fotfeste blant mindre og mellomstore bedrifter. De bidrar til høyere effektivitet og reduserte kostnader for brukerne, sier administrerende direktør Jens Petter Ørjansen i Xerox Norge.

Har sterkt fokus på utvikling

Av Quocirca-rapporten fremgår det at integrering med forretningsprosesser og IT-systemer blir stadig viktigere i MPS-løsninger.

-Xerox er i en klasse for seg med godt utviklede løsninger og sterkt fokus på utvikling og innovasjon, sier sjefanalytiker Louella Fernandes i Quocirca.

Sparer 4,3 millioner kroner årlig

Xerox-tjenester blir også formidlet gjennom selskapets forhandlere, som X-Partner i Oslo som leverte et nytt printeroppsett til Egmont Hjemmet Mortensen, hvor antall printere ble redusert fra 113 til ti, og årlige kostnader redusert med 4,3 millioner kroner fra 8,1 millioner koner til 3,8 millioner kroner etter en omfattende MPS-gjennomgang.

Legg igjen en kommentar