Spesialistselskap på mobile annonser til Norge

Annonser fra Widespace kan snart dukke opp på en mobiltelefon nær deg. Nå etablerer det svenske selskapet seg i Norge.

Widespace et annonsenettverk for mobile siter og applikasjoner.

Selskapet har nylig ansatt Steffen Svartberg Kristiansen og Donjo Khattak (head of sales/ansvarlig for det norske markedet).

Steffen Svartberg Kristiansen kommer fra Gyldendal som salgsansvarlig for Gyldendals seneste digitale satsning, Salaby.no, mens Donjo Khattak kommer fra Tradedoubler.

Regner med rask vekst

– Mobil markedsføring kommer til å bli en betydelig mediekanal i tiden som kommer, og vi regner med rask vekst, sier Khattak.

– Vi ser en en voldsom utvikling innen salg og trafikk, jeg tror veldig få hadde regnet med en slik vekst på så kort tid, sier Donjo Khattak.

Merker stor pågang

Mobil markedsføring kommer til å bli en betydelig mediekanal i tiden som kommer fremover, og de regner med å vokse veldig fort som selskap. Allerede er ser de seg etter flere medarbeidere.

–  Vi merker stor pågang blant mediebyråer og annonsører på det norske markedet, sier Khattak.

Mobilt element må inn i mediemixen

– Med dagens utvikling innen mobil markedsføring, ogWidespace sine unike produkter, ser vi virkelig frem til å være med på utvikle denne mediekanalen. Widespace er et selskap helt som helt klart er banebrytende med sine formater og sin innovative teknologi. Jeg mener at enhver kampanje bør ha et mobilt element i sin mediemix, sier Khattak.

Fakta

  • Widespace er et premium mobilt annonsenettverk med fokus på innovative løsninger for annonsører, publishere og app-utviklere.
  • De jobber med ledende annonsører og publishere i hele Europa.
  • Widespace sin tekniske plattform inkluderer avanserte algoritmer for optimalisering for kundene.

En kommentar om “Spesialistselskap på mobile annonser til Norge

  1. hallo karim 50 ar willkommen marocko
    00212666121998

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com