Get øker hastigheten på superbredbånd

Get-sjef Gunnar Evensen øker hastigheten til internettkundene med inntil 50 prosent. Fartsøkningen gjelder både opp- og nedlasting.

Nordmenn bruker mer bredbånd enn noensinne. Tall fra Kabel Norge viser at økningen i antall net- tilkoblede enheter i norske hjem har økt med hele 50 prosent siste året, og nordmenn har nå over 9 millioner tilknyttede enheter i sine hjem.

Samme undersøkelse viser at hele 64 prosent av norske internettkunder ser et stadig økende behov for bredbånd, og dette er en økning på 11 prosent bare siden i fjor.

Bruken endrer seg

– Vi ser at bruksmønsteret på internett endrer seg, både når det gjelder hva kundene bruker internett til, og hvilke enheter kundene konsumerer innholdet på. Get ønsker å ligge i forkant av denne utviklingen, og gjør nå en kraftig oppgradering på hastigheten på flere av produktene, sier administrerende direktør, Gunnar Evensen (bildet).

Et av de mest populære produktene til Get, M, øker fra 20 Mbps til 30 Mbps.

Samtidig øker opplastingshastigheten fra 2 Mbps til 5 Mpbs.

Dobbel så rask som ADSL

For kunder med produktet L, økes hastigheten fra 50 Mbps til 70 Mbps, og disse kundene får også en reduksjon i månedsleien på 80 kroner.

Kunder med XL kan glede seg over en økning fra 100 Mbps til 120 Mbps til samme pris.

– Med dagens hastighetsoppgradering blir forskjellen enda større mellom de som kan få superbredbånd og de som ikke kan få. En stor andel av Gets kunder abonnerer nå på produkter som er over dobbelt så raskt som det adsl i snitt kan levere, sier Evensen.

Legg igjen en kommentar