Nye WiFi-rutere med bedre app-muligheter

Cisco lanserte i dag en ny linje av Linksys Smart WiFi-rutere med app-muligheter som gir deg muligheten til å få mer ut av hjemmenettverket.

De tre nye Linksys Smart WiFi-rutere tilbyr bedre trådløs ytelse og maksimal kapasitet. De støtter også Cisco Connect Cloud – den neste generasjon av Cisco Connect-software, som gir enkel adgang til å styre hjemmenettverket når og hvor som helst fra.

Cisco kunngjorde samtidig at man samarbeider med ledende produsenter av utstyr til hjemmet for å forenkle sine nettverksprodukter såsom tv, underholdningsenheter og husholdningsapparater. Det sikrer nye muligheter for forbrukerne i fremtiden.

App-forventninger

– Utbredelsen av ​​trådløse enheter og eksplosjonen av ​​videostreaming har endret betydningen av ​​hjemmenettverket. Nåtidens online-forbruker har høye forventninger til pålitelighet, enkelhet, programvare og apps, som utvikler seg sammen med brukeren. Våre nye Linksys Smart WiFi-rutere er enestående produkter, som gir hjemmenettverket intelligensen som sikrer forbrukerne en plattform til å enkelt styre og optimalisere enheter, blant annet via app-er, sier Jesper Dauw, Nordic Manager i Cisco Home Networking.

Gjør det lett å streame

De nye Linksys Smart WiFi-rutere (EA serien: EA4500, EA3500 og EA2700) har den nyeste WiFi-teknologien.

De gjør det lett å håndtere alt fra streaming av HD-video og multiplayer-spill til å laste ned store filer til å tillkoble lagringsenheter eller printere. Kort sagt sammenbindes hele hjemmet.

Helt nye måter

Disse avanserte trådløse funksjonene er viktige i lys av at i følge Cisco Visual Network Index globalt vil det være 15 milliarder nettverksenheter i 2015 – en økning fra 7 milliarder i 2010.

Hjemmenettverk skal dermed understøtte et økende antall enheter og samtidig tilføye og administrere disse enheter på sikkert vis.

Å kunne sikre en helt ny kategori av app-opplevelser i hjemmet stiller store krav til intelligent software på hjemmenettverket.

Den nye Linksys EA-serien understøtter nå app-er og gir dermed forbrukerne helt nye måter å bruke hjemmets apparater på, nyte underholdning og samtidig sette fokus på sikkerheten.

Legg igjen en kommentar