Send gavekort med smarttelefonen din

Social gifting har kommet til Norge med lanseringen av DropGifts, en ny tjeneste som lar deg feire dine venner og familie ved å sende digitale gavekort via smarttelefonen og Facebook.

DropGifts har som mål å revolusjonere utdeling av gaver. I stedet for å bruke timevis med leting i byen på utkikk etter en gave, er det nå mulig med bare noen få klikk å sende den rette gaven til den heldige mottakeren.

Dropgifts brukere sender digitale gavekort til venner, legger til en personlig melding og får det levert direkte til mottakers smarttelefon, e-post og Facebook-side. Dette gjør det både enkelt og gøy for avsender av gave og  mottaker av gave.

Enkel måte å gi gaver på

– Å feire vennene dine skal være en glede og uanstrengende, men samtidig være mer meningsfullt enn en enkel Facebook-melding eller en tekstmelding, sier Jacob Waern, medgrunnlegger og administrerende direktør i DropGifts.

Digitale gavekort er også perfekt på den måten at du bærer dem med deg i telefonen klar for bruk til enhver tid. Samtidig blir de ikke mistet og du får melding når det nærmer seg utløpsdato. Det som virkelig skiller Dropgifts fra de tradisjonelle gavekortene er dets gruppegave funksjon – slik at felles venner sammen  kan øke gavekortets verdi.

Samarbeider med Microsoft og CDON

Med et stort utvalg av attraktive butikker og merker sikrer dette Dropgifts i å kunne tilby gavekort til alle og enhver – uansett alder og interesse.

Eksempler på tilgjengelige samarbeidspartnere på det norske markedet er de norske selskapene Bladkongen og JewelBox, samt de kjente internasjonale selskapene Microsoft Xbox og CDON.

– Det er en spennende kanal med et unikt potensial noe vi er veldig glade for å få være en del av,  og det kommer til å bli interessant å følge utviklingen i Norge, Christian Eriksson, CEO i CDON.COM

Den beste tingen med DropGifts, er at hver dag vil et utvalg gratis gavekort fra disse merkene være tilgjengelige for alle til å sende til sine venner.

Slik fungerer det

Last ned applikasjonen eller bruk den nettbaserte versjonen her.

  1. Velg ut en venn og velg en gave blant utvalget av gratis og betalte gavekort
  2. Legg til en personlig melding og send gaven din
  3. Gaven vil umiddelbart bli sendt og hvis du velger å legge det ut på Facebook, vil gaven bli vist på vennens ”timeline” og andre venner kan delta ved å øke gavens verdi.

Gavekortet leveres direkte til  din venn sin smarttelefonen eller e-post og kan løse det inn med en gang i en online butikk eller et fysisk utsalgssted, eller lagre det til senere i sin ”digitale lommebok”.

Fakta

  • Dropgifts er i dag tilgjengelig i Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Italia, Nederland, Brasil og lanseres snart i flere andre markeder verden over.
  • Dropgifts er støttet av Rocket Internet, en bedrift som har vært med å etablere noen av de største og mest vellykkede internettselskapene over hele verden, som for eksempel Groupon, eBay Europa, var tidligere investor i Facebook og Linkedin og har Investment AB Kinnevik som en av sine største aksjeeiere.

 

Legg igjen en kommentar