Riksrevisjonen har valgt mobilleverandør

Riksrevisjonen har valgt TDC som ny leverandør av abonnements- og trafikktjenester for mobil- og fasttelefoni. Avtalen har en verdi på rundt fire millioner kroner.

Kontrakten inkluderer i tillegg leveranser av mobiltelefoner og utstyr.

– Med denne kontrakten befester vi og styrker vår posisjon som leverandør av telefoni- og nettløsninger til offentlig sektor i Norge, sier administrerende direktør Ketil Kivedahl i TDC.

Skal serve 550 ansatte

Kontrakten, som har en varighet på fire år, skal dekke Riksrevisjonens totale behov for telefoni. Det innebærer at TDC skal levere abonnements- og trafikktjenester for både mobil- og fasttelefoni.

Kontrakten inkluderer også leveranser av mobiltelefoner og utstyr til Riksrevisjonens 550 ansatte gjennom en egen e-handelsløsning fra One2Cel.

Også tjenester med i leveransene

Som en del av kontrakten tilbyr TDC også tjenester og løsninger for integrasjon mellom mobiltelefoni, fasttelefoni og e-post.

Med de valgte løsningene fra TDC ønsker Riksrevisjonen å øke medarbeidernes tilgjengelighet på både telefon og e-post i arbeidstiden, samt tilby en komplett kommunikasjonsløsning for medarbeidere som er på tjenestereiser eller benytter seg av hjemmekontor.

Legg igjen en kommentar