Lanserer Norges største marked for IT-stillinger

Mobizmag.no og Mediehuset Tek.no (A-pressen og Edda Media) lanserer Teknojobb.no, som fra startdagen er Norges største stillingsmarked for IT-stillinger.

Bak Teknojobb.no står Mobile Business Magazine (Mobizmag.no) og Mediehuset Tek.no, som eies av A-pressen og Edda Media.

Mobizmag.no, Hardware.no, Teknofil.no, Amobil.no, Mobilen.no, Diskusjon.no, InsideTelecom.no og Gamer.no har til sammen mer en 120.000 daglige lesere på internett.

I tillegg har papirutgaven Mobile Business Magazine et gjennomsnittlig opplag på 40.000 eksemplarer og er dermed Norges største IT-magasin/blad.

Felles stillingsmarked

Mobizmag.no og Mediehuset Tek.no og sine publikasjoner på nett og papir satser nytt og bredere. Vi inviterer alle våre faste kunder om å gå sammen med oss for å etablere en nasjonal portal for stillingsannonser innen IT- og telekombransjen.

Dette gjennomføres ved at alle stillinger innen IT- og telekombransjen samles og markedsføres på et felles stillingsmarked på nett.

Våre rekrutteringsrådgivere har bred erfaring og spisskompetanse innen online rekruttering. De gir råd under gjennomføring av rekrutteringskampanjer, optimaliserer stillingsannonsene dine og sørger for at du får best mulig forutsetninger for å tiltrekke deg de riktige kandidatene.

Unik mulighet

– Teknojobb.no er et meget bra alternativ i dagens marked da kandidatene du ønsker til din stilling, sjelden er uten jobb. Med 120 000 daglige online-lesere treffer vi nettopp din målgruppe uten at de trenger å være på jobbjakt. Er du ute etter de beste personene til din bedrift så bør du lete blant de som allerede er i jobb, sier administrerende direktør Dag Friis-Baastad i Mobizmag.no

– For Mobizmags lesere gir Teknojobb.no og vår felles satsning med Mediehuset Tek en unik mulighet til å få tilgang til spennende jobbmuligheter i teknologibransjen. Vi presenterer stillinger som sjelden eller aldri har vært utlyst i andre kanaler og med arbeidsgivere som leter etter personer med profilen til våre lesere, sier Friis-Baastad.

Fakta

  • Markedsføring gjennom nettsteder med til sammen 120.000 daglig lesere, som gir en unik eksponering innen IT og telekom-segmentet.
  • Markedsføring gjennom papirmagasinet Mobile Business Magazine med et opplag på 40.000, utgis bl.a. som et vedlegg til Finansavisen.
  • En felles jobbportal, som dekker den norske IT-, mobil- og telekombransjen – Teknojobb.no
  • Bransjens beste betingelser med stor fleksibilitet, enten du ønsker partneravtale eller enkeltpubliseringer.

Legg igjen en kommentar