Han skal lede privatmarkedet til NetCom

Karl Fredrik Lund blir ny direktør for privatmarkedet i NetCom. Nåværende privatmarkedsdirektør Anders Tillander fortsetter i TeliaSonera, men flytter hjem til Sverige med sin familie.

Lund kommer fra konsernledelsen i kjøpesenterkjeden Steen & Strøm, hvor han i dag sitter Group Marketing Director med ansvar for all kommunikasjon i Norge, Sverige og Danmark.

Han tar fatt på NetCom-oppgaven til sommeren, der han vil inngå i selskapets ledergruppe.

Videreutvikle NetCom-merkevaren
– Karl Fredrik Lund utpeker seg med solide resultater å vise til innen forretningsutvikling og merkevarebygging. Jeg er overbevist om at han er riktig mann for oppgaven med å videreutvikle NetCom-merkevaren og selskapets posisjon i privatmarkedet, sier administrerende direktør i TeliaSonera Norge, August Baumann.

Merkevareutvikling

– De mobile mulighetene har fått en unik betydning for måten vi jobber og er sammen på, og NetCom er en av de viktigste fanebærerne for denne utviklingen.  Jeg kan ikke tenke meg et mer spennende sted å jobbe, og gleder meg veldig til å bruke min kunnskap om produkt- og merkevareutvikling på en ny og fartsfylt arena, sier Karl Fredrik Lund.

Handelshøyskolen

Lund er 45 år, gift og har to barn.

Han har en MBA fra Norges Handelshøyskole, og er Master of Management fra Handelshøyskolen BI.

Legg igjen en kommentar