Skal vise fremtidens mobilmarked

– Dersom du skal vite hva som skjer av endringer i den norske mobilmarkedet nå, samt vite hva som vil skje i fremtiden, så bør du besøke Mobilkonferansen i Kristiansand.

Det sier administrerende direktør i PSWinCom, Espen Fosse Storaas, som for anledningen også er festivalgeneral og gründer av Mobilkonferansen. Dette er den fjerde i rekken.

De to første Mobilkonferansene var i Arendal, men i fjor flyttet han konferansen til Kristiansand, hvor det hele skjer på Clarion Hotel Ernst i Kristiansand 25. – 26. april.

To the point

– Husk at dette er ikke et PSWin-Com-arrangement, men en konferanse for HELE mobilbransjen. Det er derfor konferansen har blitt så populær og at vi har gjennom årenes løp hatt mange kjente og dyktige foredragsholdere. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra deltagere, men i år gjør vi det enda bedre ved å legge opp til et spennende program som er faglig mere “to the point” enn tidligere. Det er det bransjen trenger nå, sier Fosse Storaas.

Mobile bedriftsløsninger
Som tidligere er det mobile bedriftsløsninger og tjenester som er i fokus på Mobilkonferansen. Foredragsholdere kommer blant fra BlackBerry, Microsoft (Windows Phone), TV2, Bipper og DnB.

I tillegg har de fått tre av mo- bilbransjens klokeste hoder – dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor, gründer og mobilmarkedsføringsguru Geir Sand Nilsen i InCent og gründer av Carrot/daglig leder i SJ-Capital Helge Steen-Johnsen – til å holde matnyttige foredrag om hva som skjer med mobilbransjen nå.

Tilbake til fremtiden

Men Mobilkonferansedeltagerne får også høre om hva som kommer til å skje i fremtiden og hvordan de skal forberede seg på den teknologiske utviklingen.

Derfor har de hyret inn den kjente astrofysikeren og fremtidsforskeren Eirik Newth til å snakke om hva som vil skje med mobil anno 2025.

Soul og gambling

– Vi har også satt sammen Mobile Party Night som har “gambling” og filmen “Mad Men” som tema. Jeg røper ikke alt; men det vil bli amerikansk middag og drikke, den kjente soulartisten Noora Noor med band, DJ Steven “Snuff” Powers med funky musikk, Casino, amerikansk auksjon og masse overraskelser, avslutter festivalgeneral Espen Fosse Storaas.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com