Cisco Jabber endelig klar for iPad og Windows

Cisco utvider sin chat-løsning Jabber til også å støtte iPad og Windows.

Cisco gir dermed kundene muligheten til å samarbeide fra hvor som helst og gjennom alle de mest populære operativsystemene hvor brukeren nå kan utnytte HD-video, tale, chat, skjermdeling, konferanser og visuell talepost.

Integrasjonen mellom Jabber og TelePresence utvides også, slik at mobile brukere kan koble til TelePresence-sesjoner uansett om man er på kontoret, eller på farten.

Kraftig økning i videotrafikk

Lanseringen imøtekommer et stadig økende behov for videoløsninger og mobilitet. I følge Ciscos nyeste Visual Networking Index vil video med en varighet tilsvarende seks millioner år overføres via internett hver måned innen tre år.

I løpet av samme tidsperiode vil video på mobilen stå for 71 prosent av all mobil datatrafikk.

Vil ha fleksible løsninger

– Vi ser en klar trend i at flere og flere arbeidsgivere blir møtt med forventninger om fleksible løsninger og systemer som tillater bruk av personlige enheter. De ansatte vil selv velge hvor og hvordan de arbeider. Dette krever at man har gode samhandlingsløsninger som fungerer på tvers av standarder. Som en følge av dette lanserer vi nå Jabber for iPad og Windows, samt en ny TelePresence-plattform, som muliggjør samhandling på tvers av en rekke verktøy, det være seg dedikerte TelePresence-rom, eller via PC, Mac, nettbrett eller smarttelefon, sier Trond Bale, salgssjef for Cisco Collaboration i Norge.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com