TEST: Nokia Lumia 710 med Monster-lyd

Mobizmag.no har testet den rimeligere Lumia modellen til Nokia. Pengene du sparer fra toppmodellen rekker akkurat til Monster sine spesialdesignede hodetelefoner.

Vi har tidligere konkludert med at den beste Windows Phone telefonen på det norske markedet er Nokia Lumia 800, men forskjellen ned til «lillebror» Lumia 710 er i praksis svært liten, og for de pengene du sparer får du akkurat råd til hodetelefonene Monster har laget for Nokia, kalt Nokia WH-930 Purity HD.

Nokia Lumia 710 har en billigere plast-innpakning, svakere kamera, halvparten lagringsplass (8GB) og LCD skjerm istedet for AMOLED.

Utenom det, er telefonen funksjonsmessig identisk med sin dyrere storebror. Samme prosessor, samme skjermstørrelse og samme funksjonalitet.

Windows Phone operativsystemet med sin Exchange kobling, Microsoft Office og lukkede økosystem gjør Nokia Lumia 710 en perfekt business-telefon i økonomi-klassen.

Skikkelige hodetelefoner
For pengene du sparer på å kjøpe en Lumia 710 fremfor Lumia 800 holder akkurat til de gode hodetelefonene Nokia WH-930 Purity HD. Dette er hodetelefoner produsert av Monster spesielt for Lumia-serien. Du får dem i samme farger som Lumia (hvit, svart, Cyan og Magenta) og de har fjernkontroll for volum, samtale og play/pause knapp.

Lyden er «typisk Monster», masse lyd og solid bass. Perfekt for pop og rock, men kanskje litt svak i detaljene. De lydisolerer veldig bra, både omgivelsene for deg, og deg for omgivelsene.

Konklusjon
Nokia Lumia 710 er en fullblods business-telefon i økonomiklassen, og slenger du med de spesialdesignede hodetelefonene fra Monster så har du en skikkelig multimedia-pakke til under fire tusen kroner.

Pluss 🙂
– Utskiftbart batteri
– Gjennomført operativsystem
– Nokia Kjør Navigasjonsløsning

Minus 🙁
– Billig plast-følelse
– Litt lite lagringsplass
– Kun 5mpx kamera

Vurdering: [Rating:5/6]

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com