Evry-mann blir salgssjef i Software Innovation

Odd-Henrik Hansen er ansatt som salgssjef for offentlig sektor i programvareselskapet Software Innovation. Han vil i tillegg ha ansvaret for Software Innovation sine partnere i Norge.

Med 18 års erfaring fra lederstillinger i IT-bransjen med blant annet fokus på offentlige virksomheter, blir Hansen en nøkkelperson i selskapets satsning på digitalisering av offentlig sektor.

Kommer fra Evry

Odd-Henrik Hansen, som nettopp startet i Software Innovation, kommer fra stilling som seksjonsleder ECM, portal og samhandling i Evry.

Tidligere har han hatt flere lederstillinger både i Microsoft og Oracle, og han har også jobbet mange år med IT-løsninger rettet mot finans- og forsikringsbransjen.

Målet er en fullt digitalisert offentlig sektor

-Det er spennende å komme til et selskap som er så sterkt posisjonert til å bidra i prosessen med å skape en fullt digitalisert offentlig sektor, sier den nye salgssjefen.

-Fokusområdene for vår satsning på offentlig sektor og hovedmål for min nye rolle, er å bidra til høy verdiskapning i grensesnittet mellom Software Innovation og våre kunder, drive kundenær innovasjon, og ikke minst – bidra til at selskapet har de mest fornøyde kundene i markedet, sier Hansen.

50 prosents vekst

Software Innovation, som hadde en vekst på 50 prosent i 2011, har hatt vind i software-seilene den siste tiden, og kan vise til sterk utvikling i salg av løsninger for dokumenthåndtering, arkivering og saksbehandling i offentlig sektor – i Norge, men også i nabomarkedene Sverige og Danmark og i internasjonale satsningsmarkeder som Finland og Nederland.

-Vi har hatt en spennende utvikling de seneste årene og jobber innenfor et marked i solid vekst. Software Innovation er – og kommer til å fortsette å være – en viktig bidragsyter i offentlig sektors arbeid med å digitalisere prosesser og forbedre saksflyt og innbyggerdialog, sier Torstein Harildstad, administrerende direktør i Software Innovation.

-Vi er svært glade for å ha fått en så erfaren og dyktig person som Odd-Henrik Hansen med på laget i den videre satsningen på offentlig sektor, understreker Harildstad.

Legg igjen en kommentar