Spennende mobilkonferanse starter i dag

I dag starter Mobilkonferansen i Kristiansand. Mediebedrifter og andre som jobber med mobilt innhold valfarter til konferansen.

I fjor var det 160 deltagere på Mobilkonferansen. I år er antallet 120 deltagere.

Men festivalgeneral Espen Fosse Storaas er ikke lei seg for nedgangen i antall deltagere. Han sier at årets deltagere får et mer ”to the point”-program. Det er mer matnyttig enn på tidligere års moblkonferanser.

Les hva Mobizmag.no har skrevet om dette.

Allerede i går kveld var de første deltagerne og utstillerne på plass på Clarion Hotel Ernst, der konferansen arrangeres.

Mye å velge i

Det er andre gang at Mobilkonferansen blir arrangert i Kristiansand. Tidligere har den vært arrangert to ganger i Arendal.

Utfordringen for arrangørene i år har vært at potensielle deltagere har hatt mange store IT-arrangementer å velge i.

– Jeg tror aldri vi tidligere har fått så mange tilbud om forskjellige kurs og konferanser å delta på som i år. Men vi valgte å delta på Mobilkonferansen, sier markedssjef Kathleen Boyle Thorbeck i TDC Norge.

Hun representerer en av utstillerne på årets Mobilkonferanse. For dette er ikke bare en konferanse, men også en utstilling.

Disse skal til Kristiansand

En rask gjennomgang av deltakerlisten ser Mobizmag.no at  Telenor, TDC, Intelecom, SmartPhones Telecom, GoMobile, iCalls, Autra/Jabra, Atea, Ericsson og Link Mobile Solutions er representert på Mobilkonferansen. Bare for å nevne noen bedrifter som er på lista.

Av mobilprodusentene er erkekonkurrentene Samsung, HTC og RIM/BlackBerry ventet til Kristiansand.

Microsoft, men ikke Nokia

Nokia deltar ikke, men det gjør derimot deres mobilmakker, Microsoft og Windows Phone. Nokia har tidligere år vært svært aktiv på Mobilkonferansen.

Selv om Post- og teletilsynet er lokalisert i Lillesand, har de sendt kun én mann til Mobilkonferansen i Kristiansand, blant annet for å for å høre om fremtidens mobiltelefoni.

Mediebedrifter snuser på mobiltelefoni

Av mediebedrifter som jobber med innhold merker vi oss at TV2, Dagbladet, Adresseavisen og Polaris Media har meldt sin ankomst til Mobilkonferansen.

På deltakerlista er det dessuten mange deltagere som har base på Sørlandet eller tilliggende herligheter, som festivalgeneral Espen Fosse Storaas  kaller det.

Arrangøren PSWinCom har kontor i Kristiansand, men har også kontorer i Bergen og Oslo.

 

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com