Spruter blekk på bedriftsmarkedet

Med OfficeEdge Series lanserer Lexmark rimelige flerfunksjonelle blekkskrivere med laserkvalitet som i tillegg gjør at utskriftskostnadene reduseres med opptil 50 prosent sammenlignet med lasere i samme segment.

Hans Arvid Rønning, channel manager for SMB-markedet i Lexmark Norge, sier at mange bedrifter har vært nødt til å bruke maskiner konstruert for hjemmemarkedet i mangel på gode laseralternativer i samme prisområde.

– Med dagens lansering er dette en saga blott. Bedrifter får nå en rimelig flerfunksjonell blekkskriver med de samme funksjonene som en laserskriver. De har samme driveroppsett som store nettverkslasere, nok kapasitet til å håndtere små arbeidsgrupper, utskriftshastighet i laserklasse og like enkel betjening som en moderne telefon, sier Rønning.

Støysvake

– I tillegg er skriverne så støysvake at de passer i ethvert miljø. Med disse kompromissløse skriverne tetter vi hullet i prissegmentet fra 2000 til 4000 kroner. For noen få år siden lanserte Lexmark flerfunksjonelle skrivere i et privatmarked som var dominert av tradisjonelle blekkskrivere, mens det i dag er flerfunksjonalitet som gjelder. Jeg er overbevist om at dagens lansering vil påvirke bedriftsmarkedet, sier han.

Nye tanker

– For å kunne gi lavpris segmentet et konkurransedyktig profesjonelt alternativ, har Lexmark vært nødt til å tenke nytt, og vi tilbyr derfor nå en helt ny generasjon med skrivere som forventes å bli volummodeller da de både er rimelige å kjøpe, rimelige i produksjon og enklere å vedlikeholde. Med OfficeEdge Series tilbyr vi nå løsninger som utfyller og jobber side om side med våre laserskrivere, sier han.

Raskere enn laser

I første omgang lanseres det to versjoner av de nye flerfunksjonelle blekkskriverne – OfficeEdge Pro5500 og OfficeEdge Pro4000.

Begge er utviklet for bedriftsmarkedet, og er med opptil 21 ISO sorthvittsider per minutt og 14 ISO fargesider per minutt raskere enn de fleste laserskrivere i samme prisgruppe. Førstnevnte er utstyrt med tosidig og automatisk dokumentmater med kapasitet på opptil 50 ark. For å spare tid kan begge sider av et dokument skannes samtidig.

Det beste fra to verdener

Takket være Lexmarks pigmentbaserte blekkformel Vizix Pro får du utskrifter med svært god tekst- og fargekvalitet.

Skriverne som både er tilpasset standard- og høykapasitetsblekkpatroner sikrer fargeutskrifter med tekstkvaliteten til en laserskriver og fargekvaliteten til en blekkskriver.

Nyttige applikasjoner

En intuitiv 4,3 tommers fargeberøringsskjerm på OfficeEdge Pro 5500 gjør det svært enkelt å navigere i menyen samtidig som du har direkte tilgang til Lexmarks SmartSolutions for å laste ned og tilpasse nyttige applikasjoner.

Det lanseres nå også 12 nye funksjoner for å kunne løse flere oppgaver samtidig via et tastetrykk – som for eksempel ”E-mail & Save to Network” og ”Copy, E-mail & Save to Computer”.

Bedre mobilitet

– Lesebrett, smarttelefoner og skybaserte tjenester endrer hvordan bedrifter håndterer it-infrastrukturen. Ansatte krever større behov for tilgang til viktige applikasjoner uavhengig av enhet. Det å kunne produsere dokumenter fra hvor som helst og når som helst er et eksempel. OfficeEdge series kommer med innebygget Apple Airprint support. Med Lexmark Mobile Printing App som er tilgjengelig på Android og Apple iOS, er det mulig å skrive ut etter behov fra hvor som helst på skrivere hvor det enkelt er lagt til rette for dette, sier Hans Arvid Rønning.

Legg igjen en kommentar