Enda en oppdatering til Nokia Lumia 800

Nokia Lumia 800 fikk for kort tid siden en oppdatering av programvaren. Nå har de en ny oppdatering på trappene og du kan få den idag. Vi viser hvordan.

Før du starter, pass på at du har siste versjon av Zune programvaren installert på din PC (ja, du må bruke en Windows-PC).

Nokia/Microsoft har av en eller annen grunn valgt at oppdateringer til telefoner skal skje via Zune-programvaren på en Windows PC, ikke OTA. Ikke nok med det, men de velger også å rulle ut oppdateringer stegvis til mer eller mindre tilfeldige brukere/områder.

Uansett, hvis du er av den utålmodige sorten som oss, så finnes det alltid måter å komme rundt problemet. Vi poengterer at dette ikke er en anbefalt eller supportert fremgangsmåte, anbefalt er å vente på at oppdateringen rulles ut i Zune.

Vil du fortsatt ta sjansen, her er en guide:

– Last ned WP7 Update Tool fra XDA Developers.
– Last ned WP7 Update Cab Sender tool fra XDA Developers.
– Last ned firmware oppdateringen fra Microsoft.

Pakk ut WP7 Update Tool. Her finner du en 64 bits og en 32 bits versjon. Installer den som passer til ditt operativsystem.

Pakk ut WP7 Udate Cab Sender.

Kopier .cab filen du lastet ned fra Microsoft til samme mappe som du pakket ut WP7 Update Cab Sender til.

Koble så til telefonen din, vent til Zune er helt ferdig med synkroniseringen, også lukker du igjen Zune.

Dobbeltklikk på WP7 Update Cab Sender.bat:

Nå vil du få opp et kommandolinje-vindu med noen valg. Trykk bokstaven S. Hvis du er litt feig, kan du velge å ta en backup først…

Oppdateringen av telefonen din starter nå, og den vil ble restartet midtveis i oppdateringen. IKKE koble fra telefonen før den er helt ferdig og kommandolinje-vinduet sier at oppdateringen er ferdig.

Etter ca. 10-15 minutter vil du ha en ferdig oppdatert mobiltelefon.

Det som skal være rettet i denne oppdateringen er en feil som gjorde at lydvolumet av og til hoppet opp ved innkommende samtaler og i spill, samt en oppdatering av kamera applikasjonen uten at vi har klart å se noen endringer ennå.

NB1: Denne fremgangsmåten skal i teorien fungere med alle Windows Phone modeller og firmware versjoner så lenge man bruker riktig firmware versjon fra Microsoft til riktig telefon-modell.

Legg igjen en kommentar