Skal levere mobil plattform til Posten og Bring

Posten Norge har valgt PreCom fra PocketMobile som plattform for mobile tjenester. PreCom-plattformen vil bli brukt til nye og eksisterende løsninger.

Dagens mobile løsning inneholder mer enn 12 500 mobile enheter i Norge, Sverige og Danmark.

Posten og Bring har som en del av samarbeidet engasjert PocketMobile til å jobbe med Postens applikasjonsutviklingspartnere for å sikre at løsningene som utvikles er skalerbare og fremtidsrettet, og at de møter Postens Norges standarder og spesifikasjoner.

Enklere å utvikle ny funksjonalitet
– Vi har valgt PreCom og PocketMobile som plattform fordi det gjør det enklere å utvikle ny funksjonalitet, det blir lettere å gjenbruke eksisterende løsninger og ta i bruk tredjeparts løsninger, sier Trond Solberg, som er ansvarlig for produksjonssystemer i Posten og Bring.

Foto: Camilla Wiik / Posten

Legg igjen en kommentar