Atea fikk gjev Cisco-partnerpris

Atea mottok prisen under Cisco Partner Summit i San Diego. Atea vant hele tre priser, med den høyeste utmerkelsen «North Theatre – Partner of the Year».

Atea ble valgt blant mer enn 1.100 partnere og anerkjent for å ha oppnådd imponerende resultat i 2011.

Videre har Atea også vist fremragende kompetanse gjennom kontinuerlig å investere i utdanning og opplæring i alle Atea-selskapene i Cisco North, heter det i forbindelse med tildelingen.

Opptatt av felles sterk posisjon

– Cisco ønsker spesielt å fremheve prestasjoner som Atea-konsernet har oppnådd innenfor Business Video med såvel hosting som on-premise videoløsninger, som har bidratt til en felles sterk posisjon på det nordiske markedet. Cisco gratulerer med de flotte utmerkelsene og for Ateas engasjement og lojalitet overfor Cisco,» sier Lasse Garby, salgsdirektør, Partnerkanal & Commercial-segmentet i Cisco.

Viktig for å fortsette veksten

– Atea er svært fornøyd med å vinne tre priser fra Cisco, med den høyeste utmerkelsen «Partner of the Year», som anerkjenner vår kompetanse og prestasjoner blant 1.100 partnere i Nord-Europa. Ateas fokus og videre investeringer i felles forretningsplaner sammen med Cisco, er viktig for at Atea skal fortsette veksten innenfor alle markedssegmenter. Videre i 2012 forventer vi fortsatt suksess innenfor Norden, sier Claus Hougesen (bildet), konsernsjef i Atea.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com