iZettle fjerner avgift for mobil betaling

Mobizmag.no har tidligere testet iZettle sin mobile betalingsløsning for iPhone og iPad. Nå tar de bort sin faste avgift per transaksjon.

Før tok iZettle kroner 1,50 i fast avgift per transaksjon. Nå som de fjerner denne blir kun prosentsatsen av transaksjonsbeløpet igjen som kostnad for brukere.

iZettle tar nå 2,75 prosent provisjon ved brukt av MasterCard, Visa eller Diners Club og 3,75 procent ved bruk av American Express.

Les vår test av løsningen.

– Vi skapte iZettle for å demokratisere kortbetalinger og gjøre det enkelt for små selskaper og privatpersoner å ta betalt med kredittkort. Idag har vi kommet ytterligere et steg nærmere å gjøre kortbetalinger tillgjengelig og mulig for alle uansett størrelse på selskap eller transaksjon, sier Jacob de Geer, VD og medgründer av iZettle.

Støtter VISA og Mastercard

Med iZettles app og kortleser kan hvem som helst ta imot kortbetalinger hvor som helst, uten bindingstid eller faste avgifter.

Løsningen støtter VISA og Mastercard, følger Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS) og er EMV godkjent.

Ti prosents vekst

iZettle har idag drøyt 50 000 brukere. Dette tilsvarer en økning av bruken av kortterminaler generelt i Norden med cirka 10 prosent siden iZettle ble lansert i august 2011.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com