BlackBerry Porsche-mobil ble Årets smarttelefon

Porsche og BlackBerry gikk sammen om å designe en smarttelefon, og fikk til et nydelig resultat. Nå har mobilen vunnet den såkalte Plus X Award.

Telefonen kombinerer enkle linjer og stilrent design fra Porche og innovativ teknologi fra BlackBerry.

Plus X Award deles ut i kategoriene teknologi, sport, livsstil og særligoppmerksomhet på innovative og fremtidsrettede produkter som skiller seg fra andre ved en bemerkelsesverdig merverdi – altså Plus X Factor.

– Porsche Design har vært et symbol for den klassiske stilen siden1972, sier administrerende direktør Juergen Gessler i Porsche Design Group.

Rene linjer

– Produkter med rene linjer er hjertet av vår design filosofi. Vårt samarbeid med BlackBerry førte til en smartphone som implementerer vår tro uten kompromisser. Porsche Design med moderne luksus, kombinerer tidløst design med state-of-the-art teknologi.

– Vi er veldig stolte av å motta dette kvalitetsstempelet. Å motta Plus X Prisen for Porsche Design smartphone, bekrefter at vi opererer i forkant med vår etterspørsel for design og kvalitet, sier Axel Kettenring, sjef for RIM Tyskland.

Legg igjen en kommentar