Mobiler for 14 millioner kroner til det offentlige

Tre fylkeskommuner, to fylkesmenn og mer enn 30 kommuner har inngått mobilavtale med Telering Bedrift APRO og styreleder Ronny Røsand.

Flere offentlige instanser i Buskerud, Telemark og Vestfold har fornyet avtalen med Telering Bedrift APRO i Sandefjord. Kontrakten har en verdi på cirka 14 millioner kroner.

Telering Bedrift er en del av den landsdekkende Telering-kjeden og har forhandlere over hele landet. Selskapets hovedkontor ligger i Bergen.

Rammeavtale ble fornyet

– Vi er meget fornøyde, og har arbeidet hardt for at avtalen skulle bli fornyet. Fornyelsen av rammeavtalen opplever vi som en stor anerkjennelse av det vi har levert til nå, sier styreleder Ronny Røsand ved Telering Bedrift APRO i Sandefjord.

Avtale med BTV Innkjøp

Avtalen er formelt inngått med BTV Innkjøp, og innebærer at tre fylkeskommuner, to fylkesmenn og mer enn 30 kommuner henter ut mobiltelefoner og tilbehør hos Sandefjord-bedriften.

BTV Innkjøp har ansvaret for inngåelse av rammeavtaler på forbruksvarer og tjenestekjøp, rådgivning og opplæring i innkjøp for det offentlige innkjøpssamarbeidet.  Fokus er effektive, miljøriktige og økonomisk fordelaktige avtaler, og evaluering av pågående rammeavtaler.

Fått gode tilbakemeldinger

– Vi arbeider kontinuerlig for å bli oppfattet som en sterk og troverdig leverandør til offentlige etater og virksomheter , og ikke minst til det private næringslivet i hele regionen. Vi har fått gode skussmål for kompetansen vi besitter, og at vi er raske og presise med tidsriktige løsninger, sier Røsand.

Legg igjen en kommentar