Vil de gjøre din digitale hverdag enklere?

Wyfee åpner sin første butikk 31. mai i Oslo. De kommer å selge HTC, Apple, Samsung, LG Prada og Asus på smarttelefon og datamaskinfronten.

«Det beste er det eneste vi har plass til». Slik lyder slagordet til Wyfee, som har store ambisjoner om å hjelpe deg i din teknologiske hverdag på best mulig måte.

Vil tilby det meste
Målet til Wyfee er å tilby typen produkter som brukes mye i hverdagen. Det vil si datamaskiner, nettbrett, telefoner, og høytalere/headsett for lyd.

I tillegg til dette ønsker de å tilby et bredt utvalg av tilbehør for å gjøre opplevelsen komplett. Det vil si at når man går inn i butikken vil man kunne finne alt det man trenger av elektronikk av god kvalitet.

Godt utvalg av kvalitetsmerker
Wyfee kommer til å vise fram produkter fra både HTC, Apple, Samsung, LG Prada og Asus på smarttelefon og datamaskiner.

Når det gjelder lyd har de både Bose, Monster Beats og Bang & Olufsen, samt nyere og spennende Libratone fra våre danske venner.

Sammen med dette følger et flust av tilbehør fra blant andre Campomaggi, Little Liffner, Native Union, og Royal Republiq. Dette er i underkant av halvparten av merkene som kommer til å dukke opp i butikken. En fullstendig liste vil du finne på Wyfee sin Facebook-side (se bunnen av artikkelen).

Åpner neste uke
Spørsmålet er jo da når forbrukerne får lov til å ta enn titt på hva Wyfee har å by på. Svaret er torsdag neste uke, den 31. mai. Da åpner den første butikken i Bogstadveien klokken 10.00, der de vil ha diverse åpningstilbud som en del av feiringen. En nettbutikk er også på vei.

Hvis du ønsker mer informasjon, nyheter og oppdateringer har Wyfee både en hjemmeside og Facebook-side. Her finner du dem:

Wyfee-hjemmeside

Facebook-side

Legg igjen en kommentar