TEST: Bli guidet av gutta fra TopGear

Med TomTom TopGear får du en billig TomTom GPS med deres populære Live tjeneste. I tillegg blir du guidet rundt av en småirritert Jeremy Clarkson.

Vi har tidligere testet toppmodellen til TomTom, Go Live 1005 og lovpriset den.

Med TopGear Edition får du en fysisk mindre enhet, gammeldags trykksensitiv skjerm istedet for kapasitiv skjerm, og et billigere plast-preg.

Plagsom Jeremy
Til gjengjeld får du med stemmen til Jeremy Clarkson som kjefter på deg når du kjører feil og forteller deg hvor dumme de andre sjåførene på veien er. Blir Jeremy plagsom i lengden (og det garanterer vi at han blir), kan du velge en behagelig stillhet med The Stig eller en av de vanlige stemmene som følger med TomTom enhetene.

Om du velger The Stig som stemme så får du ingen muntlig rute-navigasjon, men du får likevel lyd-varsel ved fotobokser, bomring og lignende.

TomTom Live-tjenester
Takket være en innebygget 3G GSM radio får du her Live tjenestene som gir deg kø-varsel, Google-søk, fotoboksvarsling og kartdeling direkte og oppdatert hele tiden.

Dette fungerer helt likt som på toppmodellen vi testet tidligere. Live tjenesten er gratis første året og koster deretter kroner 390 i året.

Konklusjon
TomTom TopGear Edition får du fra kroner 1290,- i butikkene og er den billigste inngangsporten til Live tjenestene.

Du får med andre ord ganske mye for pengene, men vi vil like vel anbefale å legge litt mer penger på bordet og gå for en av Go Live modellene med fem tommers kapasitiv skjerm for en mye bedre visuell opplevelse.

Positivt 🙂
– Live tjenesten
– The Stig
– Lav pris

Negativt 🙁
– Gammeldags skjerm
– Billig plastfølelse
– Svakt batteri

Vurdering: [Rating:4/6]

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com