Atea fikk gjev partnerpris

Atea tildelt prisen EMC Velocity Partner of the Year – EMEA North under EMC World i Las Vegas. Nå vil de sammen fornye Atea-kundenes IT-miljøer.

Selskapet ble spesielt fremhevet for sin omsetningsvekst på 73 prosent i Norge, samt konsernets satsning fremover gjennom sin strategiske plan for 2012-2015, » Together Towards The Top «.

Fikk ros for god kundespupport

Velocity Partner of the Year-prisen anerkjenner samarbeidspartnere som har oppnådd svært gode resultater som EMC Velocity løsningstilbydere, samt viser stor vilje til å lykkes gjennom å overgå økonomiske- og forretningsmål både i eksisterende og nye markeder.

Videre må partneren tilby den beste kundesupporten.

Forsterker samarbeidet

– Vi er svært fornøyd med å kunne belønne Ateas prestasjoner med prisen EMC 2012 Velocity Partner of the Year. Vi ser frem til å fortsette vårt gode samarbeid med Atea hvor vi jobber sammen for å fornye kundenes IT-miljøer, sier Philippe Fossé, Vice President, EMEA Channels hos EMC.

Datalagring viktig

– Atea er svært fornøyd med å motta denne utmerkelsen. Gjennom hardt arbeid, fokus og felles mål er Atea i stand til å levere ledende høyteknologiske produkter til et raskt voksende marked, sier Claus Hougesen (bildet), konsernsjef i Atea.

– Lagring er en avgjørende faktor for alle våre kunder. Med stadig økende datamengder er det viktig at Atea kan tilby kundene den riktige løsningen både for i dag og i fremtiden, sier Hougesen.

Legg igjen en kommentar