Slik er nye AirPort Express fra Apple

Apples populære AirPort Express har nå fått funksjoner som tidligere kun var for AirPort Extreme. Når nettverket er satt opp, kan du administrere og overvåke det fra iPad, iPhone, iPod touch eller Mac.

AirPort Express – sammen med andre AirPort-basestasjoner du har koblet – vises grafisk på skjermen, slik at du kan se dine innstillinger på et øyeblikk, gjøre endringer, gjelder oppdateringer og mye mer.

Nye AirPort Express koster 779 kroner og er en kompakt enhet med helt ny design og nye funksjoner for trådløse forbindelser og tilkobling.

Enkelt å sette opp

Med 802.11n Wi-Fi med to bånd samtidig er det enkelt for brukerne å opprette et nettverk med god ytelse og rekkevidde.

Konfigureringsverktøyene er innebygd i OS X og iOS, slik at du kan konfigurere enheten med noen få, enkle trinn, og med AirPort-verktøy 6.0 for OS X Lion og iOS kan du få tilgang til et visuelt kart over nettverket som du kan bruke for å finne og rekonfigurere enheter på nettverket.

Del skriver 

AirPort Express har også en lydutgang du kan bruke for å koble til høyttalere eller en hjemmekinoforsterker, slik at du kan bruke AirPlay for å strømme iTunes-innhold fra en Mac eller iOS-enhet.

Den har en USB 2.0-port som lar deg dele en skriver på det trådløse nettverket, og en ekstra Ethernet-port som lar deg koble til andre datamaskiner og nettverksenheter.

En kommentar om “Slik er nye AirPort Express fra Apple

  1. erik jansen
    storevegen 2
    6884 øvre årdal
    97532445

Legg igjen en kommentar