Bransjeveteran til Lemontree

Ola Svartberg, tidligere Senior Account Manager i Huawei, er ansatt som Sales Director i Lemontree og skal ha ansvar for salg mot privat sektor.

Ola Svartberg har tidligere jobbet i Ericsson, Rubberduck, Bmenu – og nå sist i kinesiske Huawei. Han har en sterk faglig bakgrunn og er en dyktig fyr.

Svartberg skal ha ansvar for salg av løsninger mot privat sektor som for Lemontree hovedsakelig innebærer teleoperatører, banker og forsikringsselskaper.

Helhetstenkning som løsningsleverandør

– Første gang jeg kom i kontakt med Lemontree var for noen år siden, og inntrykket jeg fikk av Lemontrees medarbeidere var at de hadde driv og innovasjonskraft. Nå ser jeg frem til å bli en del av teamet og gi flere kunder mulighet til å dra nytte av Lemontrees helhetstenkning som løsningsleverandør, sier Ola Svartberg.

Vil ekspandere

– Vårt fokus på innovative og komplette IT-løsninger gjør at vi er et foretak i sterk vekst, og Ola blir en viktig brikke for å fortsette ekspansjonen vår innen telekom- og finanstjenester, sier Per Welin, daglig leder i Lemontree. 

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com