Telering overtar Lyd&Tele i Larvik

Telering Bedrift ITALE i Sandefjord kjøper Larvik-bedriften Lyd&Tele. Disse er  i bedriftsmarkedet og i privatmarkedet, og har kun tilbudt løsninger knyttet til Telenor.

Telering Bedrift ITALE opererer innenfor rådgivning av mobile kommunikasjonsløsninger, salg av mobiltelefoner, bredbåndsløsninger og fasttelefoni til bedriftsmarkedet i Vestfold-regionen.

– Oppkjøpet bidrar til at vi styrker vår posisjon ytterligere i Vestfold. Vi overtar også svært kompetente medarbeidere som har god oversikt over bransjen, sier salgsdirektør Ken Roger Kullerød (bildet) i Telering Bedrift ITALE.

Følger med på kjøpet
Lyd&Tele opererer både i bedriftsmarkedet og i privatmarkedet, og har utelukkende tilbudt løsninger knyttet til Telenor. Etter oppkjøpet vil selskapet også tilby løsninger fra NetCom.

Einar Ims har arbeidet i Lyd&Tele i 24 år og eier 50 prosent av virksomheten. Han ser frem til å bli en del av Telering Bedrift ITALE.

Står nå sterkere
– Vi får ta del i en av de beste e-handelsløsningene og også bli en del av et kompetanserikt miljø og nyte godt av et nasjonalt kundesenter. Samtdig skal vi dyrke rollen videre som lokalt og tilgjengelig ressurssenter for kundene i vår region. I tillegg står vi sterkere nå som vi kan gi kundene valget mellom Telenor og NetCom,  sier Ims.

Han sier videre at Lyd&Tele etter oppkjøpet også i større grad kan bli en ressurs på nasjonale prosjekter. Telering Bedrift ITALE vil som gruppe omsette for cirka 100 millioner kroner i 2012.

Er i betydelig vekst
– Vi ser et marked i betydelig vekst hvor mobile løsninger erstatter tradisjonelle fastnettløsniger. Vi merker også at mobil og data smeltes raskere sammen enn tidligere, og Lyd&Tele er en perfekt match i denne sammenheng. Sammen kan vi tilby enda bedre kommunikasjonsløsninger til våre kunder, sier Kullerød.

Legg igjen en kommentar