DAGENS APP: Denne er bedre enn Twitters egen app

Quip bygger på de grunnleggende funksjonene til Twitter, men har i tillegg smarte løsninger for å filtrere tweets og vise samtaler.

Det finnes en flust av Twitter-klienter ute på markedet, i tillegg til Twitter sin egen offisielle app. Mange foretrekker å bruke noe annet, som for eksempel, Tweetbot og Twitteriffic.

Jeg har nylig erstattet den offisielle appen med Quip, og er veldig fornøyd med denne.

Intelligente og organiserte løsninger
Ofte kan det være litt forvirrende å lese diskusjoner på Twitter. Quip har en god løsning for dette. Hvis noen har gitt tilbakemeldinger på en tweet vil avataren deres dukke opp under den tweeten.

Trykker du på selve tweeten vil den ekspanderes for å vise diskusjonen som en tråd, og hvis du trykker på den igjen kollapser den tilbake.

Dersom du har hatt en lang samtale med noen blir dette en mye smartere og enklere måte å lese gjennom samtalen, istedet for å lese hver enkelt post gjennom feeden din basert på klokkeslett. Du slipper å lete rundt og se etter relaterte poster både fra den du prater med og andre som har kastet seg inn i diskusjonen.

Enkel i bruk

Hvis du kun ønsker å se bilder fra de du følger finnes det filter for dette. Det gjør at du i stedet for å ha en liste med tweets på skjermen får et bildegalleri/rutenett.

På den måten slipper du å trykke på hver enkelt lenke i tweeten for å se bildet som ligger vedlagt. Når man trykker på bildet ser man også tweeten den ble postet med. Det samme kan du få gjort med populære retweets.

En oversikt over følgere og de du følger kan du også få i et pent rutenett, og ved å klikke på avataren vil du få mer informasjon og funksjoner relatert til den brukeren.

En bedre Twitter-klient
Et minus for noen er kanskje at Quip ikke støtter lister, men man skal ikke se bort i fra at dette er noe som lett fikses med en oppdatering i nær framtid.

Dette er likevel en bedre klient enn den Twitter tilbyr, med sine enkle og smarte løsninger for både @-diskusjoner, og med filtere for retweets og bilder. Sistnevnte ser forøvrig nydelig ut på den nye iPaden.

Quip er foreløpig kun tilgjengelig for iPad, og koster 7 kr i App Store. Hvis du allerede er en ivrig bruker av Twitter på din iPad er Quip definitivt verdt å sjekke ut.

Her kan du laste ned

App Store

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com