HTC går for Windows Phone 8-plattformen

Etter en del klabb og babb viser HTC fortsatt støtte til Microsoft ved å stille seg bak den nye Windows Phone 8-plattformen.

De to selskapene har vært partnere siden 2000, og etter mer enn 40 millioner solgte mobiltelefoner, lanserer HTC smarttelefoner med Windows Phone 8 senere i år.

Kraftig økosystem

– HTC fokuserer på Windows-baserte telefoner mer enn noen sinne, og vi er stolte av å kunne lansere Windows Phone 8 telefonener senere i år, sier Peter Frølund, nordisk direktør i HTC.

– Med lanseringen av Windows Phone i 2010, startet Microsoft et nytt og kraftig økosystem med en kundeopplevelse som både var helt unik og brukervennlig, sier Frøund.

Mener det er stort potensial

– Vi har sett et stort potensial for Windows-telefoner siden lanseringen i 2010, og i dag finnes det over 100 000 apper på Marketplace», sier Terry Myerson, Corporate Vice President for Windows-telefoner i Microsoft.

– HTC er en av våre nærmeste samarbeidspartnere, og vi deler et felles mål med personsentrerte innovasjoner, og det gjør det enkelt å jobbe med hverandre. Vi kan nesten ikke vente på å se hvordan HTC inkluderer Windows Phone 8 i sin produktportefølje, sier Myerson.

Legg igjen en kommentar