Tilbyr EU-godkjente surfepriser og halv ringepris

Fra 1. juli tilbyr NetCom EU-godkjente surfepriser i Europa (Norden, EØS/EU, Baltikum) og Russland for alle mobildatabrukere i person- og bedriftsmarkedet.

Les også: Slik er NetComs nye utenlandspriser

– Kundene våre har allerede utrolig gode mobildatapakker. Samtidig er det morsomt å tilby befolkningen EU-godkjente surfepriser. Nå håper vi at kundene bruker surfepakkene våre. Da kan de trygt ta med seg surfevanene til utlandet i sommer, sier Karl Fredrik Lund, direktør for privatmarkedet i NetCom.

Også i USA, Canada, Tyrkia og Thailand blir mobilsurfing billigere uavhengig av operatørnett. NetCom flesker også til med prisreduksjon for tale til og fra utland.

Surfepakke
NetCom har i dag en surfepakke der kundene betaler 39 kroner for 20 megabyte (MB), altså 1,95 kroner per MB innenfor Europa (Norden, EØS/EU, Baltikum og Russland).

Ordningen er operatøruavhengig og gjelder for samtlige europeiske mobilnett. Når pakken er brukt opp, varsles kunden og gis mulighet til å fylle på surfekontoen med nye megabytes.

EU-regulering

Fra 1. juli tilbyr NetCom EU-godkjente surfepriser. Du betaler da kun for de 6 første megabytene. Prisen per MB blir 6,50 kroner inkludert MVA, altså godt under EU-reguleringen. De neste 13,5 MB av pakken på totalt 20 MB er kostnadsfrie. Prisen er den samme ved påfyll.

For bedriftskundene er tilsvarende pris 5,2 kroner (eks. MVA) per megabyte. Bedriftskundene har egne prispakker (Se fakta).

Norske surfevaner utklasser EU-reguleringen
Smarttelefonen er telefontypen det selges mest av hos NetCom. Med smarttelefonen følger nye brukervaner, og dertil økt databruk.

– Kundene våre øker mobildatabruken hele tiden, også i utlandet, og ønsker gunstige surfepakker til det. I så måte utklasser norske brukervaner EU-reguleringen som fokuserer på pris på en enkelt MB. En gjennomsnittlig smarttelefonbruker i NetCom bruker i overkant av 13MB per dag, eller cirka 400MB per måned, sier Karl Fredrik Lund, direktør for privatmarkedet i NetCom.

Trygt å mobilsurfe i utlandet
I NetCom har kundene full kostnadskontroll med datasperre på 500 kroner per måned over hele verden (tilgangen stenges ned, og du mottar sms med info om hva du har brukt og spørsmål om du ønsker å fortsette). Kunden kan selv øke, eller senke beløpsgrensen.

I tillegg gjør NetCom det enda tryggere å surfe i utlandet med dagskvoter inkludert et gitt antall megabytes (Norden, EØS/EU, Baltikum, Russland, Tyrkia og Thailand). Dersom kunden ønsker å surfe mer må han aktivt kjøpe en ny datapakke.

– Fra 1. juli inkluderer vi også dagskvotesperrer for surfing i USA og Canada. Det skal være unødvendig å endre mobilvanene bare fordi man krysser en landegrense, sier Lund.

Halverer ringeprisen
Fra 1. juli kan NetComs bedriftskunder nyte godt av langt billigere ringepriser.

– I USA reduserer vi prisen med 58 prosent, i Canada reduseres prisen med 35 prosent og i Europa og Russland reduseres prisen med 20 prosent. Prisen er selvsagt operatøruavhengig, sier Lund.

NetComs personkunder får redusert ringepris i Norden, EØS/EU, Baltikum og Russland. Her er det EUs makspriser som gjelder.

– Vi har allerede meget konkurransedyktige priser for personkundene. Denne prisreduksjonen gjør det enda hyggeligere å holde kontakten med dem du er glad i i ferien, avslutter Karl Fredrik Lund, direktør for privatmarkedet i NetCom.


Legg igjen en kommentar