Død over Flexus, lenge leve app-en!

NSB har en stund nå tilbudt kjøp av enkeltbilletter via app, men billettene har ikke kunnet brukes på T-bane og trikk. Nå har det endret seg.

Med den utvidede versjonen som nå har kommet kan du nå kjøpe 24 timers-billetter, samt 7- og 30-dagers periodebillett. Samtidig kan kundene handle billetter for inntil åtte personer i ett billettkjøp via mobilen.

– Kundene våre har vist stort engasjement på Facebook og Twitter der de har etterspurt funksjonalitet for kjøp av periodebilletter og kjøp av billetter til flere passasjerer i en operasjon. Vi har jobbet hardt for å få på plass denne funksjonaliteten, sier leder for salgskanaler i NSB, Kristin Kjøge Jansson.

Vi tenkte at vi måtte teste dette, så da 30-dagers billetten på Flexus-kortet gikk ut igår kjøpte vi en 7-dagers billett via app-en på en Android mobil.

Siden vi allerede var registrert som brukere på www.nsb.no trengte vi bare å laste ned app-en, logge inn og kjøpe. Det hele var gjort på et par minutter mens vi gikk til T-banen.

Idag morges var vi litt spent da vi gikk på betjent vogn på toget. Hvordan ville ombordansvarlig reagere? Han kom bort, bikket på brillene og tittet litt overrasket på mobiltelefonen og leste høyt det som stod der. Vi mistenker at dette var første gang han så en slik periodebillett på en app…

Uansett gikk det hele knirkefritt og vi er imponert!

Tilslutt en liten bønn til NSB fra en undertegnede. Kan vi ikke snart få en app for Windows Phone også?

OPPDATERING: Undertegnede fikk følgende glad-melding på Twitter fra NSB etter publisering av denne artikkelen:

Legg igjen en kommentar