Kampen om rutetidene hardner på mobilen

Det kommer stadig nye apps for å sjekke rutetider på mobilen. En av de eldste, om ikke den eldste er applikasjonen Trine i Farta. Nå i ny versjon.

Trine i Farta er utviklet av Ronny Gydar og ble først lansert for noen år siden på Windows Mobile plattformen. Da Microsoft dumpet Windows Mobile og begynte på Windows Phone lanserte Gydar Trine i Farta i helt ny drakt på denne plattformen.

Nå er versjon 2.0 for Windows Phone ute og den har fått store forbedringer i møtet med konkurranse fra andre utviklere.

Trine i Farta har fått en forbedret ruteplanlegger med blandt annet kart og varsling om når du må gå, og når du må løpe…

Applikasjonen har også fått nye ikoner, raskere oppstart og ved henting av data. Grensesnittet har blitt renere og mer i Metro stilen til Microsoft.

Som ikke det er nok, så har Gydar satt ned prisen på PRO-versjonen til kroner 14.

Her laster du ned:

Trine i Farta (gratis)
Trine i Farta PRO

NB: Versjon 2.1 er allerede under utvikling. Redaksjonen har fått en tidlig beta og her er det mer å glede seg til for kollektivreisende Windows Phone brukere.

En kommentar om “Kampen om rutetidene hardner på mobilen

  1. Her er skjermbilder fra den nye versjonen:
    http://gydarindustries.com/AppPages/TiF7_screenshots.aspx

    Jeg skal få laget en ny video for applikasjonen, siden den som ligger på websidene mine viser før en virkelig gammel versjon (før 1.0 var ferdig), og ser ganske så «hobbyaktig» ut sammenlignet med 2.0 versjonen av applikasjonen :O

    /RONNY GYDAR (utvikleren)

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com