Last opp sommerbildene til Instagram

Instagram er en av de voksende nye trendene. Her er noen tips publisering av bilder fra utstyr som ikke har en Instagram applikasjon.

Begge disse tipsene vi gjengir her forutsetter at du er den heldige eier av nettbrettet vi har kåret til det beste nettbrettet for business, ASUS Transformer Prime.

Fra Windows Mobile

Nokia har hatt stor suksess med Windows Phone den siste tiden, så det er mange som nå går sommerferien i møte med en Windows Phone i lomma.

Desverre finnes ikke Instagram til Windows Phone i skrivende stund, så her må man være litt kreativ.

En genial ting med Windows Phone er at den kansynkronisere alle bilder du tar med Microsoft Skydrive. Hvis du da spanderer 17 kroner på applikasjonen Portfolio for Skydrive, kan du sette denne til å automatisk laste ned alle bildene til nettbrettet ditt.

OPPDATERT: Vi må jo ikke glemme iPad brukerne der ute. De kan selvfølgelig bruke Microsoft sin offisielle iOS Skydrive app.

Derfra kan du enkelt redigere og laste bildene opp med den offisielle Instagram applikasjonen.

Fra et foto-apparat

En av de mest åpenbare fordelene med ASUS Transformer Prime er tastatur-dockingen. Her finner man også en SD-minnekortleser. Hybridkameraene har blitt voldsomt populære i år, og undertegnede har akkurat investert i en Sony NEX-5N. SD-minnekortet til kameraet man enkelt plugge direkte inn i tastatur-docken og publisere rett ut på Instagram.

OPPDATERT: Vi må jo ikke glemme iPad brukerne der ute. De kan kjøpe iPad Connection Kit.

Se på bilder du og dine venner har publisert

Den offisielle Instagram applikasjonen fungerer greit på Android nettbrett med en ulempe, den er ikke tilpasset nettbrettets natur og vil kun være i landskapsmodus. Spesielt upraktisk når du har ett nettbrett som ASUS Transformer Prime med tastatur. Da kommer den flotte app-en Tabstagram inn i bildet. Dette er en lekker app som er 100% tilpasset nettbrettets natur og egenskaper. Desverre kan ikke Tabstagram laste opp bilder.

Legg igjen en kommentar