Raskest voksende smarttelefonprodusent etter Apple

ZTE er nå blant verdens fem største produsenter av smarttelefoner. Det viser en fersk markedsrapport.

ZTE har for første gang klatret opp på topp fem-listen over de største produsentene av smarttelefoner på verdensbasis, og befinner seg nå på en fjerdeplass.

I følge markedsrapporten fra IDC, har ZTE distribuert åtte millioner smarttelefoner i løpet av det andre kvartalet av 2012, og deres markedsandel ligger bare 0,5 prosentpoeng under HTC, og 1.4 prosentpoeng under Nokia.

Økte med hele 300 prosent
Rapporten viser også at ZTE forsendelser av smarttelefoner økte med 300 prosent den samme perioden i 2011.

ZTE oppnådde en markedsandel på 5.2 prosent. ZTE’ s forsendelser av smarttelefoner for hele 2011 var mer enn 15 millioner, en økning på 400 prosent fra 2010, noe som gjør ZTE til den raskest voksende produsenten av smarttelefoner etter Apple.

Billig, men full av kvalitet
– ZTE’ s konkurransedyktige pris og kvalitet har vært en stor bidragsyter til vår kontinuerlige ekspandering og demonstrerer vår dybde og styrke. Vi har plassert oss i midten av high-end-markedet for smarttelefoner med den nylige lanseringen av ZTE Grand X, men vi vil fortsette å levere de prisdyktige smarttelefonene, sier Ronen Hansen, salgssjef for mobile terminaler i ZTE Norge.

En ny Era

I andre halvår lanserer ZTE den ultraslanke quad-core smarttelefonen, Grand Era, med high-end ytelse og design som vil gi forbrukeren den ultimate mobile internett-opplevelsen.

– Smarttelefoner utgjør en større prosentandel av våre mobile enheter. Å klatre opp blant de fem største produsentene av smarttelefoner i verden er et viktig steg mot målet vårt om å være blant verdens tre største produsenter i 2015, sier Hansen.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com