DAGENS APP: Nyttig og minimalistisk vær-app

Den norske sommeren har foreløpig ikke vært noen værmessig suksess. Denne app-en gjør det enkelt for deg å sjekke hvordan været kommer til å bli i morgen.

Å sjekke været på telefonen eller tableten blir ikke enklere og penere enn dette.

Rett ut av boksen kommer iPhone med en god vær-app som er lett og intuitiv i bruk.

Dersom den ikke faller i smak finnes det et godt utvalg alternative vær-apper på App Store, eller så kan man alltids besøke sider som Storm og Yr via nettleseren.

I det siste har jeg forelsket meg i en spesiell app som i motsetning til andre vær-apper er webbasert. Denne heter Sun.

Minimalistisk og svært enkel
Sun er en gratis vær-app, og for å få den besøker du nettsiden på din iPhone/iPad og lagrer snarveien på Hjem-skjermen din (link i bunnen av artikkelen).

Likevel vil den fungere som en vanlig app og er uavhengig fra nettleseren din.

Når du åpner appen vil den vise været for din nåværende posisjon, og du kan selv lagre tre steder som den automatisk vil vise været for. Det som vises er været for de ulike stedene med et værikon, temperatur og stedsnavn. For å se varsel for dine andre steder swiper du til høyre eller venstre.

Værinformasjon fra Google

Hvis du klyper utover vil værvarselet for i dag og de tre neste dagene vises med et mer detaljert værvarsel. Klyper man innover kommer man til instillinger. Her kan man velge celsius eller fahrenheit, byer du vil se været til, og valget mellom fem ulike bakgrunner. Værinformasjon hentes Google.

Å sjekke værvarselet på telefonen blir ikke enklere og mer elegant enn dette. Sun er definitivt verdt å sjekke ut, og er tilgjengelig for iPhone og iPad.

Her kan du laste ned

Sun

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com