Lover bedre mobile utskriftstjenester for alle

Expression Home XP-30 er Epsons minste enkeltfunksjonsskriver i A4-format noensinne. Alle de nye modellene bruker et nytt Claria Home Ink-sett, og gir fleksible mobile utskriftstjenester. 

I henhold til kundenes ønske om bedre hjemmeutskrifter av tekst og bilder, har Epson lansert Expression Home-serien. Den består av kompakte modeller som skriver ut både glansede bilder i høy kvalitet og skarp, klar tekst. 

Small-in-One-serien inkluderer Expression Home XP-400-serien, XP-300-serien, XP-205, XP-202 og XP-102, og lar brukerne skrive ut, kopiere og skanne.

Sparer tid
Hver skriver gir deg muligheten til å spare tid, plass og penger takket være størrelsen, separate blekkpatroner og en rekke brukervennlige funksjoner, mens Expression Home XP-30 er enkeltfunksjonsskriver som passer for hjemmebrukere som trenger en kompakt blekkskriver til en overkommelig pris. 

Gir skarpere bilder
Disse skriverne bruker Epsons nye firefargede Claria Home Ink-sett, som er en grunnleggende blekkformel som kombinerer holdbarheten til svart pigmentblekk med den glansede fargebildekvaliteten i fargestoffbaserte blekkpatroner i cyan, magenta og gult.

Dette allsidige blekkpatronsettet gir skarpe, klare tekstdokumenter og blanke bilder i laboratoriekvalitet.

Prestekrage … i skriveren
Blekkpatronene er lett gjenkjennelige på grunn av den særpregede prestekrage/valmue-innpakningen, og dette gjør at brukerne umiddelbart kan finne de korrekte blekkpatronene til skriveren.

Alle patroner er tilgjengelige i standardstørrelse og XL, og sidekapasiteten er tydelig merket foran på pakkene.

Dermed blir det enklere for brukerne å avgjøre hvilken patronstørrelse som passer best til deres behov. 

 iPrint
Med XP-400-serien, XP-300-serien, XP-205 og XP-202-modellene kan brukerne skrive ut fra hvor som helst i hjemmet. Den automatiske Wi-Fi-konfigurasjonen gjør at skriverne automatisk finner de relevante tilkoblingsinnstillingene og konfigurerer seg selv.

De er også kompatible med Epson iPrint, slik at brukerne kan skrive ut trådløst fra smarttelefoner og nettbrett. 

Med XP-400-serien, XP-300-serien og XP-205 kan brukerne også skrive ut fra hvor som helst i verden ved å sende bilder og dokumenter på e-post rett til skriverens unike e-postadresse. Disse skriverne er også klargjort for Google Cloud Print og Apple AirPrint.

Behovene er nå dekket mener Musa
– Expression Home-serien bruker det nye Claria Home-blekksettet, og gir deg allsidig hjemmeutskrift av både glansede bilder og skarp, klar tekst. Du trenger ikke å bekymre deg for om utskrift av dokumenter eller bilder er viktigst for husholdningen din, for nå kan du få begge deler. Enten du skriver ut skolearbeid, hjemmedokumenter eller familiebilder, sørger denne serien for at behovene dine er dekket, sier Mo Musa, produktsjef i Epson Europe.

Fakta

XP-400-serien, XP-300-serien, XP-205, XP-202, XP-102 og XP-30 er i salg og koster henholdsvis kroner 995, 795, 695, 595, 495 og 495 inkl. mva.

 
 

Legg igjen en kommentar