Netflix-løsning i Norge i løpet av året

Norge er blant de første landene i Europa som får anledning til å streame TV-serier og filmer fra Netflix til eksempelvis PC, Mac, iPhone, iPad og TV.

Blant det store og voksende utvalget av enheter som kan streame innhold fra Netflix er spillkonsollene Microsoft Xbox 360, Nintendo Wii og Sony PS3, en rekke Blu-ray-spillere, TV-er med Internett-tilkobling, hjemmekinoanlegg, digitale videoopptakere og nettvideospillere, i tillegg til Apple iPhone, iPad og iPod Touch, Apple TV og Google TV.

Revolusjonert underholdning
I alt kan over 800 enheter streame innhold fra Netflix.

Dette er en av hovedgrunnene til at Netflix har vært en suksess i hjemlandet USA.

Netflix har revolusjonert underholdning ved å gi brukerne full frihet til å velge blant et bredt utvalg av TV-serier og filmer, og muligheten til å se disse når og hvor de ønsker det – for et fast, lavt månedlig beløp.

Gjør klar for HD-oplevelser
Netflix kunngjør i dag at de kommer til å tilby streaming av TV-serier og filmer til en lav månedspris i Norge, Sverige, Danmark og Finland innen utgangen av 2012. Men de vil ikke si eksakt når.

Når Netflix er lansert kan brukere i de nordiske landene abonnere på tjenesten og umiddelbart få tilgang til et bredt utvalg av TV-serier og filmer fra fjern og nær.

Mange av filmene og TV-seriene er i HD og har Dolby Digital Plus-surroundlyd.

Fakta

  • Netflix er nå verdens ledende nettbaserte abonnementstjeneste på TV-programmer og filmer, og har streamet innhold til millioner av amerikanske brukere siden 2007.
  • Netflix ble lansert i Canada i 2010, i Latin-Amerika i 2011 og i Storbritannia og Irland i begynnelsen av 2012.
  • Ved hjelp av Netflix spesielle anbefalingsverktøy kan hver bruker få en skreddersydd liste over TV-programmer og filmer fra Netflix bibliotek.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com