Nye HP-sjefer for Printing og Personal Systems

Hewlett-Packard har ansatt Verner Hølleland og  Ellen Vrålstad som nye sjefer etter at HP tidligere i år etablerte den nye Printing and Personal Systems Group.

I mars annonserte Hewlett-Packard sammenslåingen av Personal Systems Group (PSG) og Imaging and Printing Group (IPG) til en organisasjon; Printing and Personal Systems Group.

Norgessjef for PPS er Verner Hølleland som er en veteran etter 20 år i bransjen hvorav 13 år i HP.

Ellen Vrålstad er direktør for partnerforretningen i PPS.

Mer enhetlig kundeopplevelse
– Sammenslåingen av de to divisjonene vil føre til en bedre og mer enhetlig kundeopplevelse hvor HP leverer innovative kvalitetsprodukter, løsninger og tjenester i markedet, sier Verner Hølleland.

– Optimalisering av ressurser og innovasjon på tvers av print og pc vil gi en mer strømlinjeformet organisasjon, legger Ellen Vrålstad til.

Hun har 14 års erfaring fra både print og PC–divisjonene i HP.

Vil være mer fleksible
– Vårt mål er en enklere og mer helhetlig organisasjon som kan levere enda mer innovative løsninger til markedet. Samtidig vil den nye organisasjonen bidra til at vi vil være mer fleksible overfor kunder og partnere, sier  Hølleland og Vrålstad, som gleder seg over integrasjonen mellom PC og Print.

Markedsleder på PC og print i Norge
Markedsandelen på PC er 27,1 prosent, mens markedsandel på print er delt opp i tre kategorier; Laser-, Blekk- og Storformatskrivere.

HP er nummer 1 i alle skriversegmentene med henholdsvis 41 prosent (Laser), 34 prosent (Blekk) og 64 prosent (Storformat).

I 2011 leverte HP skrivere og PCer samt tilknyttede løsninger til en verdi av cirka 2,6 milliarder kroner til det norske markedet. Dette utgjør omtrent 60 prosent av HP Norges totale salg til det norske markedet.

Fakta

  • PPS leverer et stort spekter av produkter og løsninger innenfor PC og Print til privat- og bedriftsmarkedet
  • Deres produkter og løsninger omfatter alt fra pålitelige PCer og skrivere med mobile utskriftsløninger ( ePrint og Airprint) for konsumentmarkedet, til kraftige arbeidsstasjoner og tynne klienter for bedriftsmarkedet.
  • De leverer også komplekse dokumentløsninger (HP Exstream), administrasjon av print (HP MPS) samt industrielle digitale trykkerimaskiner og storformatskrivere for fotografer og andre profesjonelle brukere.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com