TEST: Lynraskt business-nettbrett fra Fujitsu

Det begynner å bli mange produsenter av Android-baserte nettbrett, og nå kaster også Fujitsu seg inn i kampen. Hvordan står den seg mot konkurrentene?

Fujitsu kaller brettet Stylistic M532. Brettet ser ganske stilig ut der det ligger med en skarp rød kant og gummiert bakside. Den gummierte baksiden sørger for at brettet ligger godt i hendene og ligger stødt på bordet.

Brettet har en 10.1 tommers skjerm på 1280×800 piksler. Ganske likt konkurrentene, men ikke fullt så kraftig oppløsning som for eksempel ASUS Transformer Infinity. Ellers har den imponerende maskinvare som for eksempel Nvidia Tegra 3, 1GB RAM og 32 eller 64GB lagring (pluss MicroSD kort).

Brettet har også innebygget 3G og er imponerende 8,6 millimeter tykkelse og en vekt på 560 gram.

Fujitsu sier dette er brettet for business-folket. Hvorfor? Jo her får du ferdig installert Citrix Reciever, Norton Security og VMware View. Fujitsu har også lansert en rekke tillegsprodukter som dockingstasjon, bluetooth tastatur og mus.

Rendyrket Android
Operativsystemet er Android 4.0.3 (ICS). Fujitsu har ikke endret en tøddel på utseendet til Android, noe som resulterer i det desidert raskeste og mest stabile Android-nettbrettet vi har testet hittil.

Mange Android-purister har lenge ropt om å få et brett uten produsentenes skall, nå har de endelig fått svar.

Konklusjon
Her får du det raskeste nettbrettet på markedet til rett under 4500 kroner i en pen innpakning. Prisen legger M532 på høyde med iPad og ASUS Transformer Infinity, men vil du ha et Android nettbrett med 3G er dette brettet å kjøpe idag, uten tvil!

Pluss 🙂

  • Tynt og lett
  • Kraftig maskinvare
  • Rendyrket Android uten tilpasninger

Minus 🙁

  • Litt høy pris
  • Proprietær ladekabel
  • Kunne hatt litt kraftigere oppløsning

En kommentar om “TEST: Lynraskt business-nettbrett fra Fujitsu

  1. Imponerende fra Fujitsu dette her, svært bra at de holder seg til Android uten egne tilpasninger.

Legg igjen en kommentar