Yo! Stjernerapper kjemper for perfekt mobillyd

50 Cent er en av verdens mest kjente rappere. Nå har stjernerapperen satt seg fore å lage bedre lyd på høretelefoner og øreplugger som brukes sammen med mobiltelefoner.

Lanseringen av SMS Audio by 50 Cent skjedde i januar på CES verdens største elektronikkmesse i Las Vegas. Her møtte den verdenskjente rapperen personlig opp for å presentere de nye produktene.

Og slik kommer det også til å bli i fremtiden, sa superstjernen og tilføyde at porteføljen fortløpende vil bli utvidet gjennom samarbeid med andre kjente figurer fra rap- og DJ-miljøet.

Gate kred
Aurora Group i Norge er nå blitt eksklusiv distributør av SMS by 50 Cent i Norden og lanserer merket med serien STREET by 50, som er in ear- og over ear-høretelefoner med kabel, samt SYNC by 50, som er trådløse over ear-høretelefoner.

De fleste kjenner 50 Cent som rapperen som kjempet seg fra den fattige, rå og tøffe amerikanske undergrunnen til toppen av sitt eget imperium. Men bak de tunge beatsene og de harde tekstene skjuler det seg også en talentfull forretningsmann som har brukt statusen sin som verdensstjerne til å bygge opp innbringende forretninger på tvers av musikkbransjen.

 Skapte SMS Audio
Et av de mer omfattende tiltakene er nisjemerket SMS Audio, som med overtagelsen av KonoAudio har strebet etter å produsere høretelefoner som skal konkurrere med de beste i markedet. Ingen nevnt, ingen glemt. Men med slagordet «GET OF THE BEATEN PATH» sender 50 Cent uten tvil en utfordrende hilsen til sin gamle læremester, Dr. Dre …

– Musikk er min store lidenskap, derfor har det vært viktig for meg å skape produkter som kan gi brukerne en førsteklasses lydopplevelse, sier 50 Cent.

Veldig involvert i utviklingen
I dette prosjektet er ikke 50 Cent bare et ansikt utad. Rapperen er nemlig som majoritetseier i SMS Audio (Studio Mastered Sound) dypt involvert i forretningen og utviklingen av produktene.

50 Cent var meget entusiastisk og ytterst krevende under utviklingen av de nye produktseriene, STREET og SYNC.

Et av rapperens krav var at designen skulle være spesiell, men ikke for «gaudy», dvs. prangende. I tillegg var det viktig for ham at produktene ble solide, noe som førte til de fleksible bøylene, som tåler at man drar i dem og bøyer dem.

Fakta

SYNC by 50
«Ditch the wires», sier 50 Cent om toppmodellen i den nye serien av høretelefoner. Musikken overføres trådløst via en transmitter med 3,5 mm kontakt, som gjør at høretelefonene er kompatible med stort sett alle lydenheter. Lyden er krystallklar med en sublim bass, og komforten er suveren med store, myke og tettsittende øreputer. Du kan aktivere bassboost-funksjonen og justere volumet direkte på hodetelefonenes glatte,trykkfølsomme overflate. Den trådløse forbindelsen har en rekkevidde på opptil 15 meter, noe som også gjør at høretelefonene er ideelle til flatskjermen hjemme i stua. Pakken inneholder høretelefoner, transmitter, kabel med mikrofon til telefonsamtale, ladekabel med mikro-USB, USB/ AV-adapter, tvillingkontakt til bruk på fly, renseklut og en hard oppbevaringsveske.

FARGER: Svart, hvit og sølv
Cirkapris 3 295 kroner

STREET by 50 – Over Ear
Nesten identisk med toppmodellen, men her i en «wired»-utgave til de som ønsker sikker lyd via kabel. Designen er enkel og ren, men allikevel stilfull. Du kan justere lengden på bøylen, og de tykke, myke øreputene legger seg helt inntil ørene dine og isolerer effektivt mot støy utenfra. Intelligent teknologi forsterker bassen, og det er innebygd en mikrofon i kabelen, slik at du kan beholde høretelefonene på når mobilen ringer og avbryter musikken. Kabelen kan tas av, slik at den ikke floker seg når du transporterer høretelefonene. Pakken inneholder høretelefoner, kabel med mikrofon til telefonsamtale, tvillingkontakt til bruk på fly, renseklut og en myk oppbevaringsveske.

Farger: Svart, hvit og blå
Cirkapris 1 995 kroner

STREET by 50 – In Ear
Skal det være mer diskret, fås Street-serien også i en smart in ear-utgave. Formatet er mindre, men lydopplevelsen er stor takket være de komfortable og tettsittende ørepluggene som følger med i tre forskjellige størrelser og som er enkle å skifte. Betjeningen er enkel takket være en Apple-designet kontroll med volum-innstilling integrert i kabelen, og både design og kvalitet er i særklasse. Prisen er inklusive høretelefoner, kabel med kontroll, tre forskjellige øreplugger og en praktisk oppbevaringsveske.

Farger: Svart og hvit
Cirkapris 999 kroner

Legg igjen en kommentar