Dette er Europas beste Smart-TV ifølge EISA

LG Electronics er for syvende år på rad blitt belønnet med European Imaging and Sound Associations (EISA) 2012 Awards.  LG 55LM960V ble belønnet med utmerkelsen Årets Smart-TV.

Vinnerproduktet er utpekt av EISA-juryen, som består av journalister fra 50 hjemmekinotidsskrifter i 19 europeiske land.

EISA Awards er en av de mest prestisjefylte prisene i bransjen, og deles ut til produktene som skårer høyest på områdene teknologi, design og innovasjon.

Viktig anerkjennelse

– Å få en slik anerkjennelse fra EISA Award-juryen for CINEMA 3D Smart TV er ytterligere en bekreftelse på LGs ledende stilling på hjemmekinomarkedet. I tillegg til salgstall er bransjeutmerkelsen en viktig anerkjennelse for våre ingeniører og designere, som legger stor vekt på bransjeekspertene i EISAs vurderinger, sier Havis Kwon, President og CEO for LG Home Entertainment Company.

Bra grensesnitt
LGs 55LM960V Cinema 3D Smart-TV er utstyrt med den nye fjernkontrollen Magic Remote, som tilbyr flere måter å styre og bruke TV-en på. Blant annet stemmestyring, rullehjul, bevegelsesstyring samt pek og klikk.

Grensesnittet i LGs Smart-TV er dessuten utformet med tanke på maksimal brukervennlighet for å gi rask og enkel tilgang til en verden av innhold og apper.

Har mottatt flere priser
3D-brillene til 55LM960V er behagelige, lette og rimelige, og blir rost av EISA-juryen som ”en 3D-opplevelse for hele familien”.

LM960V og LGs Smart TV-portal har også tidligere mottatt priser av nordisk fagpresse, mye på grunn av brukervennligheten og den praktiske Magic Remote-fjernkontrollen.

EISA-juryens begrunnelse
«European Smart TV: LG 55LM960V
For many manufacturers, 2012 is the year of Smart TV, yet LG has managed not only to integrate useful apps to get content from the internet – it has made these features quickly accessible and easy to use via its improved Magic Remote with voice control.

Of course, LG’s Nano Full LED panel also delivers excellent black levels, high contrast and a natural colour reproduction for outstanding picture quality. With Cinema 3D, LG offers a 3D solution for the whole family, including a box full of lightweight, comfortable glasses. On top of this, the 55LM960V is one of the most elegant TVs to look at – even when it’s turned off».

Legg igjen en kommentar