Samsung Galaxy Note II kommer om en måned

Den nye Galaxy Note II ble lansert på IFA-messen i Berlin i går. Den er smalere og tynnere enn sin forgjenger, og kommer med Jelly Bean (Android 4.1) som støtter nye spennende tjenester og funksjoner, i tillegg til at den har knallbra grafikk.

På bare ti måneder solgte Galaxy Note ti millioner eksemplarer. Suksessen er nå videreutviklet og kombinert med alle de smarte løsningene som finnes i Galaxy S III, i tillegg til flere nye funksjoner.

På IFA presenteres Galaxy Note II, den neste generasjone telefoner som visst nok skal forstå brukerens behov. I hvert fall hevder Samsung det.

Leveres med penn
Som sin forgjenger er Note II selvfølgelig utstyrt med S pen, men den nye utgaven har flere nye og smarte funksjoner. Når du for eksempel holder inne knappen på S Pen kan du klippe ut bilder som du kan lime inn i et annet dokument i den forbedrede S Note.

Du trenger bare å bevege hånden over din Note for at den skal gå ut av dvalemodus, og skjermen gir deg da et overblikk over nye meldinger, tapte anrop, været og mye annet.

Beveg pennen over ikoner og du får en forhåndsvisning av hva som skjuler seg bak. Slik går du raskt igjennom mailer som har kommet inn.

Dersom du glemmer igjen pennen på skrivebordet vibrerer Note II for å si ifra at du har lagt den igjen.

Knallbra skjerm
Den store og lyssterke Super AMOLED-skjermen med HD-kvalitet på 5,5 tommer er med sitt 16:9-format tilpasset film og annet bevegelig innhold.

Note II har en 1.6 GHz quad core-prosessor og et kraftig batteri på 3 100 milliamper.

Fortsetter med Pop-up play
Konseptet Pop-up play er kjent fra Galaxy Note 10.1. Med et flyttbart og svevende videovindu kan du fortsette å se på video samtidig som man surfer eller snakker med venner via sosiale nettverk.

Med pop-up nett kan du åpne en nettleser hvor som helst på skjermen og åpne en link uten å veksle mellom vinduer.

Fakta

  • Salget av Note II starter i oktober.
  • Veiledende pris vil ligge på rundt  5 000 kroner.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com