Har over 100.000 kunder på mobilt bredbånd

Ice.net passerte i juli 100.000 kunder, hevder direktør Eivind Helgaker. De er dermed den tredje største leverandøren av mobilt bredbånd i Norge.

– Dette er en viktig milepæl i selskapets historie, sier administrerende direktør Eivind Helgaker.

Ice.net avsluttet første halvår med en omsetningsvekst på 40 prosent, en positiv EBITDA.

Omsetningen i første halvår utgjorde 127,3 millioner kroner, som var en økning på 40 prosent sammenlignet med første halvår i fjor. EBITDA endte på 5,8 millioner kroner mot -20,7 millioner kroner i tilsvarende periode i fjor.

Fornøyd med framgangen
– At Ice.net nå har en positiv EBITDA viser at vi leverer som lovet. En bærekraftig utvikling med positive EBITDA er først og fremst viktig fordi det gir oss den nødvendige friheten til ytterligere kundevekst, fortsette investeringer i vårt nett, utvikle teknologien videre for dermed å kunne gi et enda bedre totaltilbud til våre kunder. Vi er med andre ord godt posisjonert for veien videre, sier Helgaker.

Øker både i privat- og bedriftsmarkedet
– Vi er spesielt fornøyd med det gode fotfestet vi har fått i bedriftsmarkedet det siste året. Etterspørselen etter våre produkter er økende og stadig flere næringer fatter interesse med tilhørende varierte bruksområder, sier Helgaker.

– Vi har blitt en viktig aktør innen typisk maskin-til-maskin kommunikasjon, som backup til fastlinjer i forbindelse med driftskritiske tjenester og i kombinasjon med andre nett for å sikre robustheten i mobile løsninger, sier Helgaker.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com