Nokia fornyer Lumia-serien to nye modeller

Nokia har nå lansert sine to første Windows Phone 8 modeller og fortsetter å innovere og skape sitt helt særegne design og merkevare.

Høstens dårligs skjulte hemmelighet var at Nokia kom til å lansere Lumia 920 og 820 den 5. september. Telefonene kommer akkurat som ryktene tilsa, med henholdsvis 4,5 tommer og 4,3 tommers skjermer.

Lumia 920 er flaggskipet blant Windows Phone 8-modellene og innehar Nokias avanserte kamerateknologi PureView. Ved bruk av flytende linseteknologi kan kameraet i Lumia 920 ta inn fem ganger så mye lys som konkurrerende smarttelefoner uten å bruke blits, noe som gjør det mulig å ta klare, skarpe bilder og videoopptak innendørs og i nattemørket.

– Nokia PureView fortsetter å levere banebrytende teknologi som gjør det mulig for smarttelefonens kamera å ta en type bilder som vanligvis kun kan tas med et SLR-kamera, sier Jo Harlow, executive vice president, Nokia Smart Devices.

– Med Nokia Lumia 920 gjør vi det mulig å knipse bilder og video hjemme, utendørs, på en restaurant eller til og med på natten, og komme ut av det med resultater som ser profesjonelle ut, fortsetter Jo Harlow.

Bilder tatt med lite lys har vært et svakt punkt for smarttelefoner. Nokia har adressert dette med PureView-teknologien og skaper på denne måten reell merverdi for kunden. Ved å anvende sin omfattende ekspertise innen bildebehandling har Nokia skapt en best i klassen-opplevelse for hverdagsbruk.

Det gjøres også forbedringer på Nokia Kjør og Nokia Transport. Nokias samling med lokasjonstjenester representerer de mest omfattende, integrerte kartopplevelsene som er å finne i smarttelefoner.

Lumia 920 kommer også med Nokias største batteri noen sinne (2000mAh), og for aller første gang kommer også muligheten for å lade trådløst.

Nokia Lumia 820
Nokia Lumia 820 er en stilig smarttelefon i mellomklassen som leverer ytelse høyendeklassen i en kompakt innpakning.

Samtidig som at Lumia 820 har det samme unibody-utseendet som Lumia-telefonene i det dyreste segmentet har, kommer den utskiftbar kledning. Den utskiftbare kledningen betyr ikke bare at det er mulig å bytte mellom en rekke ulike farger, det går også å legge inn trådløs lading. Under skallet finnes det rom for å sette inn et micro SD-minnekort.

Drevet av Windows Phone 8
Windows Phone 8 gir en mer personlig opplevelse med smarttelefonen. Startskjermen kan enkelt omorganiseres etter individuelle ønsker, og nye, animerte fliser gir sanntidsoppdateringer om det som skjer rundt deg.

Her er spesifikasjonene for de som liker sånt:

  Nokia Lumia 920 Nokia Lumia 820
Display 4.5 inch Nokia PureMotion HD+ WXGA IPS LCD

Super Sensitive touch

Nokia ClearBlack with high brightness mode and Sunlight Readability Enhancements

4.3 inch ClearBlack OLED WVGA 800×480

Super Sensitive touch

Nokia ClearBlack with high brightness mode and Sunlight Readability Enhancements

Battery 2000mAh with integrated Qi wireless charging 1650mAh with support for Qi wireless charging
Processor 1.5GHz Dual Core Snapdragon S4 1.5GHz Dual Core Snapdragon S4
Main camera 8.7MP with Nokia PureView advanced optical imaging stabilization and Carl Zeiss optics

Full 1080p HD video capture at 30fps

8MP Auto Focus with Carl Zeiss optics

Dual LED flash

Full HD 1080p video capture at 30fps

Front facing camera 1.2MP with 720p HD video VGA
Memory 1GB RAM

32GB mass memory with 7GB free SkyDrive storage

1GB RAM

8GB mass memory with microSD memory card support and 7GB free SkyDrive storage

 

Tilgjengelighet
Nokia Lumia 920 kommer i gul, rød, grå, hvit og sort. Nokia Lumia 820 kommer i rød, gul, grå, blå, lilla, hvit og sort.

Nokia har hverken gått ut priser eller tilgjengelighet.

En kommentar om “Nokia fornyer Lumia-serien to nye modeller

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com