Kommer med ny oversettingsfunksjon på Optimus L9

LG komplementerer L-serien med modellen Optimus L9. Den har seriens beste ytelse, en en god skjerm og er først ut med LGs nye oversettingsfunksjon QTranslator.

LG Electronics lanserer nå enda en rimelig designtelefon i L-serien.

LG Optimus L9 blir den kraftigste modellen i serien og kommer med med en 1GHz dual core-prosessor, en stor IPS-skjerm på 4,7 tommer, samt et enda større og mer effektivt batteri enn tidligere modeller i L-serien.

Kraftig maskin under panseret
Under panseret skjuler det seg en kraftig 1GHz dual core-prosessor og 1GB RAM-minne. Den 4,7 tommers store skjermen holder høy standard, blant annet på grunn av IPS-teknologi som gir en naturtro fargegjengivelse og gode betraktningsvinkler.

Til tross for sitt slanke design, har telefonen et kraftig batteri (2,150mAh SiO+) med en imponerende brukstid. Kameraet gjør opptak i 5 megapiksler og på forsiden sitter et VGA-kamera egnet for videosamtaler.

Operativsystemet i LG Optimus L9 er Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Tekstoversettelse i sanntid 
LG Optimus L9 er også utrustet med en software som forenkler businesshverdagen.

I Optimus L9 introduserer LG funksjonen QTranslator – et smart verktøy for å oversette tekst raskt og enkelt. Ved hjelp av telefonens kamera skannes teksten inn i sanntid og analyseres med Optical Character Recognition (OCR).

Du får deretter oversatt ikke bare enkelte ord, men også hele setninger.

QTranslator kan skanne inn 44 ulike språk, oversette til 66 språk og oversetter både offline og online. Om dette også gjelder norsk er ikke kommunisert av LG.

Enklere oversetter
LG introduserer også et nytt tastatur som forenkler skrivingen. Med My Style Keyboard kan tastaturet justeres hvis man vil skrive med én eller to hender, og fungerer smidig både for høyre- og venstrehendte.

Funksjonen QMemo, tidligere Quick Memo, er en smart og lekker funksjon for mer kreative notater. Med denne funksjonen kan man enkelt ta en skjermdump for å så bruke fingeren og tegne eller notere direkte på bildet, som senere kan deles i for eksempel sosiale medier.

Billig
– LG Optimus L9 er en utrolig kompetent smarttelefon med lekkert design til en veldig konkurransedyktig pris. Denne typen ytelse forbinder man ofte med telefoner i høyere prissegmenter. Med funksjoner som QTranslator, QMemo og My Style Keyboard, blir brukeropplevelsen noe utover det vanlige, sier Kristoffer Ejebro, nordisk produktspesialist for Mobile Communications i LG Electronics.

Fakta

  • LG Optimus L9 P760 forventes å være tilgjengelig i butikk i slutten av september.
  • Veiledende pris er på 2490 kroner inklusive moms.

Legg igjen en kommentar