Rangeres som en av verdens fem mest bærekraftige

Telenor gjør det skarpt på Dow Jones Sustainability Indexes, som hvert år rangerer de mest bærekraftige bedriftene i verden.

Dow Jones Sustainability Indexes (DJSI), som hvert år rangerer de mest bærekraftige bedriftene i verden. Telenor fortsetter å skåre høyt innen mobilsektoren.

Konsernet er blant de fem beste og viser fremgang fra i fjor.

Skårer i år høyere
I år er det 11. gang Telenor blir anerkjent som en av toppbedriftene innen mobilkommunikasjon.

Årets Dow Jones Bærekraftindeks viser også at Telenor skårer betydelig høyere i år enn i fjor.

Fornøyd Baksaas
– Denne anerkjennelsen reflekterer vår langsiktige satsing på samfunnsansvar og bærekraft. Den økende interessen investorer og analytikere viser for bedrifters bærekraft er en klar indikasjon på at denne delen av vår forretningsdrift skaper verdier for Telenor, sier Telenors konsernsjef Jon Fredrik Baksaas.

Forbedringer innen innovasjon
I år har Telenor vist forbedringer innen innovasjon og har fortsatt en høy plassering innen områdene betydning av telekommunikasjons-tjenester, distribusjonskjeder og klimaendringer.

– Dow Jones’ bærekraftindeks gir oss et nyttig referansepunkt for våre egne ytelser og for hvordan vi stiller i sammenlikning med andre viktige aktører i denne industrien. Vi ser dette som en anerkjennelse av hele konsernets fokus på bærekraft, som en integrert del av vår forretningsvirksomhet, sier Mai Oldgard, leder av Telenor-konsernets Corporate Responsibility.

Fakta

  • DSJI er en bredt anerkjent standard for å identifisere de mest fremgangsrike bedriftene innen bærekraftig utvikling.
  • DSJI legger til grunn dybdeanalyser av økonomiske, miljømessige og sosiale kriterier med hovedfokus på industrispesifikke risikoelementer og muligheter.
  • DSJI omfatter stadig flere mobiloperatører og inkluderer nå 40 selskaper.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com