Nye app-er for Projectplace

Projectplace, som driver med sosiale samhandlingsverktøy, kommer nå med nye og oppdaterte sosiale applikasjoner til iPad, iPhone og Android.

Dette mener de vil øke mobiliteten og gi betydelig forbedret prosjektsamhandling – uavhengig av tid og sted.

– Den moderne prosjektmedarbeideren ønsker å ha muligheten til å jobbe hvor som helst og når som helst, og samtidig kunne samhandle og kommunisere med kolleger, samarbeidspartnere og kunder på en sosial måte. Derfor er vi svært glade for å kunne tilby våre brukere tilgang til den samme funksjonaliteten de kjenner fra Projectplace, nå også på de største og mest utbredte mobile plattformene, sier Johan Zetterström, sjef i Projectplace International.

Nye planleggingsverktøy
Like før sommerferien ble den nye Projectplace-løsningen tilgjengeliggjort for alle brukere, etter at selskapet i lenger tid har jobbet med et komplett re-design av løsningen, samt utviklet helt nye sosiale planleggings- og samhandlingsverktøy.

Det omfatter blant annet en interaktiv tidslinje, fremdriftsoversikt, sanntidstemperaturmåler for prosjekter og et såkalt action board som fungerer som en utfyllende aktivitetsoversikt.

Social Business
De nye funksjonalitetene er utviklet for å gi brukerne økt og forbedret samhandling, effektivitet og engasjement rundt arbeidsprosessene, noe som bidrar til prosjektsuksess.

Introduksjonen av nye Projectplace var det første steget av mange i arbeidet med å bistå virksomheter i overgangen til å bli mer fokusert på Social Business.

Mobil funksjonalitet
– Vi har lenge sett frem til tilgjengeliggjøringen av våre nye mobile applikasjoner. Gjennom de nye appene kommer virkelig nye Projectplace til sin rett som det ledende prosjektsamhandlingsverktøyet – nå også i enda større grad på farten, sier Arild Falck, Norgessjef i Projectplace, og fortsetter;

– Vi har et eget mobilteam som har jobbet hardt og dedikert med de nye appene i sitt «War Room» på utviklingslabben ved hovedkontoret i Stockholm. De har virkelig levert denne gangen, med nye applikasjoner som er lysår bedre enn de forrige versjonene. Som et eksempel, blir samtaleveggen fra alle prosjekter nå samlet i én nyhetsstrøm, slik at man enkelt blir orientert om hva som til enhver tid foregår i prosjektene man er involvert i. Samtidig kan man nå også ta bilder med telefonen eller nettbrettet, og laste direkte inn i prosjektsamtalen, og dermed også visualisere og tydeliggjøre prosjektsamtalen ytterligere.

Dele tegninger fra en tavle
Utover dette, bidrar de nye mobile applikasjonene for iPad, iPhone og Android til at brukere av Projectplace kan finne dokumenter de har jobbet på, lese og kommentere på andres prosjektdokumenter, se hvilke dokumenter kolleger og andre involverte i prosjektet jobber med, og lagre dokumenter for lesing uten nettverkstilgang.

I det sosiale samtaleverktøyet kan brukere legge inn kommentarer og bilder, akkurat slik man også gjør fra datamaskinen på kontorpulten.

Det gjør det enkelt å eksempelvis dele tegninger fra en tavle – det så enkelt som å ta et bilde av tegningen med iPaden eller iPhonen, og dele med de andre prosjektmedlemmene.

Action board-funksjonalitet
I tillegg inkluderer også iPad-appen action board-funksjonaliteten, noe som gjør at brukerne kan legge til og prioritere nye aktiviteter, tildele aktiviteter til ulike prosjektmedlemmer, dra og slippe aktivitetene i henhold til den til enhver tid gjeldende status; I planlegging, Under arbeid eller Ferdigsstilt.

Android-appen inkluderer dokumenthåndtering, samt en mindre omfangsrik versjon av action board-funksjonaliteten. Brukere kan se deres personlige aktivitetslister under de ulike kategoriene, samt legge til nye aktiviteter. Android-appen har også blitt re-designet med hensyn til forbedret navigasjon, i tillegg til at ytterligere funksjonalitet, slik som samtalevegger for hvert enkelt prosjekt, vil bli lagt til i nye oppdateringer fremover.

 

 

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com