Slik er LGs nye og raske smarttelefon

Her er LGs nye flaggskip, Optimus G. Dette er en LTE smarttelefon med best mulig ytelse, skjerm, design, batteri og en god brukeropplevelse.

Optimus G har støtte for LTE og kommer med en kraftfull firekjerners Snapdragon S4 Pro-prosessor, bransjeledende skjermteknologi samt et nyutviklet batteri.

LG har laget et elegant design med ekte premium følelse og et enkelt kraftfullt grensesnitt med smarte funksjoner. Dette gir en forbedret brukeropplevelse sammenlignet med dagens smarttelefoner.

Mener at telefonen er banebrytende
– Det er ikke ofte man kan bruke ordet banebrytende for nye smarttelefoner i dag, men LG Optimus G er et slikt produkt. Flere av våre søsterselskaper innen LG Group har samarbeidet i utviklingen av Optimus G, noe som gjør at telefonen har den absolutt beste teknologien vi har å tilby når det gjelder skjermteknologi, batteri og design, sier Kristoffer Ejebro, nordisk produktspesialist for Mobile Communications hos LG Electronics.

Bra brukeropplevelse
-I dag prater man også om viktigheten av UX, User Experience, og brukeropplevelsen er noe som har vært fokus i utviklingen av Optimus G. Brukerne kommer til å oppleve et nytenkende grensesnitt og smarte funksjoner som QSlide, som på en helt ny måte optimaliserer og forenkler hverdagen, sier Kristoffer Ejebro.

Rask teknologi
Optimus G er markedets første firekjerners LTE smarttelefon med 4G-kapasitet, og kompletterer den forbedrede brukeropplevelsen med suveren ytelse gjennom Qualcomms firekjerners Snapdragon S4 Pro-prosessor med tilhørende Adreno 320 grafikkprosessor.

Med skjermteknologi som Zerogap Touch og True HD IPS+Display fra LG Innotek og LG Display har utviklerne gjort skjermen 27 prosent tynnere enn tidligere, noe som gjør at LG Optimus G tilbyr den tynneste, skarpeste og tydeligste seeropplevelsen hittil.

Det nyutviklede batteriet fra LG Chem beholder kapasiteten i flere ladesykluser enn tidligere batterier, slik at brukeren kan benytte seg av Optimus G og dens funksjoner lengre enn andre smarttelefoner.

Nye funksjoner for cross-tasking
Med pålitelig og rask ytelse gir Optimus G ikke bare mulighet for multi-tasking, LG introduserer nå begrepet «cross-tasking». Mens multi-tasking innebærer å ha ulike applikasjoner i gang samtidig, betyr cross-tasking at brukeren kan benytte applikasjonene simultant og utføre flere komplekse oppgaver samtidig på skjermen. 

Fakta

 • LG Optimus G lanseres i Korea i september 2012, etterfulgt av Japan og andre utvalgte markeder i oktober. Lansering i Europa er beregnet i første kvartal 2013. Lokale priser vil bli kunngjort nærmere lanseringen.
 • Chipset: 1.5GHz Krait CPU Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro processor Quad-Core og LTE
 • Operativsystem: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
 • Nettverk: 2G/3G/LTE
 • Skjerm: 4.7” WXGA True HD IPS Plus (1280 x 768 pixels) / 15:9 ratio
 • Minne: 32 GB
 • RAM: 2GB DDR
 • Kamera: 8 eller 13.0 MP (avhengig av region)
 • Batteri (mAh): 2,100 (570Wh/L) / Samtaletid: 15 tim / Standby: 335 timer
 • Størrelse: 131.9 x 68.9 x 8.45 mm
 • Vekt: 145 gram
 • Øvrig: Bluetooth 4.0, Wi-Fi, USB 2.0 HS, A-GPS, MHL och DLNA, NFC

 

Legg igjen en kommentar