Viste vekst og effektivitet på kapitalmarkedsdag

Jon Fredrik Baksaas og resten av ledelsen i Telenor sa under årets kapitalmarkedsdag at Telenor vil skape verdier ved å fokusere på vekst og effektiv drift.

Se alle presentasjonene her

Presentasjoner gikk i dybden på temaer som å generere inntekter fra mobil data, skape effektiv drift, utvikle nye driftsmodeller og ta en posisjon i nye digitale tjenester.

Telenor sier de vil oppnå brutto kostnadsbesparelser på 5 milliarder kroner og en driftsmessig kontantstrøm på 28-30 milliarder kroner i 2015.

Viste internasjonal fremgang
Blant talerne på kapitalmarkedsdagen var det representanter fra Group Industrial Development, Digital Services, Telenor Sverige, Telenor Norge, Telenor Pakistan og dtac.

Konsernsjef Jon Fredrik Baksaas og finansdirektør Richard Aa presenterte Telenorkonsernets strategiske retning og finansielle prioriteringer.

Vil fortsatt være de beste i klassen
– Programmet for årets kapitalmarkedsdag viser at vi er et vekstselskap. Vi fortsetter å utkonkurrere sammenlignbare selskaper fra Europa. Vi mener at fortsatte investeringer i våre nettverk, utvikling av nye driftsmodeller og lansering av innovative tjenester vil gjøre at vi forblir blant de beste i klassen, sier Jon Fredrik Baksaas, konsernsjef i Telenor.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com