Ny og forbedret Android-versjon til Galaxy S III-eiere

Norske og nordiske Galaxy S III-eiere kan glede seg til oktober. De blir da de første i verden av Galayxy S III-eiere som får den nye Android-versjonen, også kalt Jelly Bean.

Nordmenn blir blant de første i verden som får oppgradert sine Galaxy S III til Android 4.1, versjonen med kallenavnet Jelly Bean.

– Samsung prioriterer våre nordiske kunder, sier Andreas Norberg, nordisk produktsjef for Samsungs mobiler.

Norden prioritert
I Norden er interessen for oppgraderinger stor, noe Samsung har lagt merke til. Derfor forsøker Samsung i så stor grad som mulig å prioritere de norske kundene, og det nordiske markedet blir blant de første i verden som får den siste versjonen av operativsystemet, Jelly Bean, til Galaxy S III.

– Selv om markedet i Norden er relativt lite totalt sett, er kundene blant de aller mest engasjerte og kunnskapsrike. Det gjør at Samsung prioriterer oss, og sørger for at vi blir blant de første til å få tilgang på en slik oppgradering, sier Andreas Norberg.

Nedlastningene skjer i etapper
I en innledende fase blir 10.000 nedlastninger tilgjengelig, og en uke senere ytterligere 50.000.

Etter drøyt to uker er det forventet at samtlige nordiske Galaxy S III har fått Android 4.1.

Grunnen til at nedlastningene skjer i etapper er blant annet for at serveren skal håndtere trafikken.

– Våre oppgraderinger er veldig populære. Vår ambisjon er å gi brukeren helt ny funksjonalitet, noe som jeg synes vi har lykkes med denne gangen også, sier Andreas Norberg.

Mer presist tastatur
Noe av det nye med Jelly Bean er mykere menyoverganger, bedre startskjerm med ikoner som automatisk endrer størrelse, og tilgang til et mer presist tastatur.

Jelly Bean til Galaxy S III skal være tilgjengelig via Kies og FOTA med start i løpet av oktober.

Legg igjen en kommentar