Smart frakk til «dingsofile» businessmenn

Her er en ny type høstfrakk med ”interaktivt” lommesystem for unge og bevisste forretningsmenn. Og jakken er Uber – i hvert fall heter produsenten det.

Det er mange situasjoner i by- og forretningslivet der tradisjonelle sportsklær eller kjedelige ”allværsjakker” ikke hører hjemme. Nå finnes det et alternativ.

Uber, det norske jakkemerket som har spesialisert seg på tekniske byjakker, kommer nå med EX-3 Coat, som er en superlett frakk for kalde og våte høstdager.

Business Inside
Uber EX-3 Coat som ikke veier mer enn 550 gram kommer med helt nytt lommesystem – Business Inside.

I praksis betyr dette blant annet gjennomsiktige interaktive lommer som gjør at du ikke trenger å ta telefonen ut av lommen for å bruke berøringsskjermen.

Ikke noe for italienske lommetyver
I tillegg har du plass til det du trenger av penner, visittkort, nøkler, pass, lommebok og til og med en telefon nummer 2 – alt i alt 9 ulike innerlommer.

Ja selv italienske lommetyver ville ha vært stum av beundring.

Bra for smarttelefonbruk
– To skreddersydde lommer for mobiltelefonen lagd av vårt materiale ”Magic Touch” gjørt at du kan bruke telefoner med berøringsskjerm uten å måtte ta de opp av lommen. Vanntett og pustende membran, Regulator, med dynamisk temperaturregulering, beskyttelse mot all slags vær og ekstra isolasjon for kalde dager gjør dette til den perfekte høstfrakken for den bevisste forretningsmannen. Frakken er figursydd med full stretch, hvilket betyr at den passer perfekt til dress eller et mer uformelt antrekk, sier Dag Even Tresselt som er gründer og daglig leder i Uber.

 

Legg igjen en kommentar